Hlavní obsah

Filmové premiéry na červenec: Noví superhrdinové i Mamma Mia!

Na co zajít v červenci do kina?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Červenec je za dveřmi a tak je ten pravý čas na přehled filmových premiér. Na co si zajít do kina, když to venku nebude úplně na koupání? Na výběr máte mezi romantikou, akčňáky i animovanou legrací.

Článek

Manžel na zkoušku je romantická komedie s naprosto šíleným příběhem. Zavede nás do života jednoho rozmazleného playboye a jeho uklízečky. Že se tihle dva dají dohromady? Máte pravdu, ovšem za trochu jiných okolností, než byste nejspíš čekali.

To by nebyl měsíc bez nějaké marvelovky. Ani červenec nebude výjimkou, konkrétně opět ten pátý. Do kin jde pokračování zmenšujícího se Ant-Mana. Tomu ale tentokrát přibude okřídlená kolegyně.

Ani animovaná komedie nesmí v našem výběru chybět. Premiéru bude mít 12. července už třetí díl Hotelu Transylvania, tentokrát s podtitulem Příšerózní dovolená. Oblíbená rodinka strašidel v čele s Draculou se vydává na výletní parník.

Je to přesně deset let, co muzikál Mamma Mia! zboural kina po celém světě. Jen u nás se na tom „ničení“ podílelo skoro 750 tisíc diváků. Sice to trvalo relativně dlouho, ale druhý bude v kinech už 19. července. A dostaneme v něm hned dva příběhy v jednom.

A něco akčního nakonec. Thriller Plán útěku už také přichází s druhým dílem. Ray Breslin v podání Sylvestera Stalloneho bude už zase utíkat z vězení a bude to mít zase o trochu těžší než dřív.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované