Hlavní obsah

Focení selfie zabíjí zvířata, sraz pitbulteriérů v Praze a týrání mužů

Ranní vysílání Televize Seznam Ráno na Seznamu s datem 25. 9. 2019Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Programové tipy Rána na Seznamu 25. 9. 2019

Článek

00:06 – Zprávy

07:18 – Stále více českých dětí trápí obezita. Víc jedí a málo sportují. Jak vybrat správný sport pro svého potomka a kolik sportů najednou je dítě schopné zvládnout? Zaměříme se také na financování sportů pro děti. To vše s Janem Kadlecem, manažerem projektu SportAnalytik.

12:40 – Radek Hrdina živě: Sraz pitbulteriérů a příbuzných plemen v Praze

17:09 – Co píší weby Seznamu

22:18 – Od 27. září 1900 sídlí Muzeum hlavního města Prahy v Balšankově budově na Florenci. Muzeum a jeho bohatý sbírkový fond věnovaný dějinám města jsou dnes důležitou součástí Prahy a častým cílem návštěvníků. Jak se muzeum ve své dlouhé historii proměňovalo, které exponáty byly úplně první v jeho majetku? Nejen to nám přišla říct ředitelka této významné pražské kulturní instituce Zuzana Strnadová.

30:01 – Zprávy

01:08:32 – Muži, kteří jsou oběťmi domácího násilí, mají čím dál častěji odvahu veřejně se přiznat k tomu, že jsou šikanováni. Přesto těch, kteří vyjdou s pravdou najevo, je menší část. V přiznání a řešení situace jim brání pýcha a taky obavy z reakce okolí, známých, příbuzných. Téma pro právničku Intervenčního centra Praha, Barboru Holušovou a psychologa Olega Šuka.

01:21:20 – Focení selfíček v přírodě stresuje zvířata. Jedna selfie pro ně může znamenat smrt. Někteří odborníci i vědci jsou znepokojení chováním turistů, kteří se honí za atraktivními fotografiemi se zvířaty ve volné přírodě. Ovlivňují totiž chování živočichů. Jak? Odpoví zoolog František Příbrský.

Reklama

Doporučované