Hlavní obsah

Policie na Andělu žádnou bombu nenašla

Takhle vypadala situace krátce poté, co policie začala vyklízet obchodní centrum.Video: Rudolf Požár, Seznam Zprávy

 

Reklama

aktualizováno •

Žádný nástražný výbušný systém policisté na Smíchově nenašli. Na místě se vše vrací do normálu. Kriminalisté teď budou pátrat po pachateli trestného činu šíření poplašné zprávy, uvedla policie na Twitteru.

Článek

Kvůli anonymní bombové výhrůžce uzavřela policie dnes odpoledne nákupní centrum na Smíchově. Z bezpečnostních důvodů byla uzavřena i Plzeňská ulice ve směru od Anděla na Řepy a ulice Stroupežnického. Policie o tom informovala na Twitteru.

„Z důvodu anonymní výhrůžky o uložení nástražného výbušného systému jedou složky integrovaného záchranného systému a pyrotechnik do nákupního centra na Smíchově v Praze 5,” uvedli policisté.

Bombu v obchodním centru hledali psi vycvičení na vyhledávání výbušnin, přivolán byl také pyrotechnik. Policii při zásahu asistovali hasiči.

 "Žádný nástražný výbušný systém policisté na Smíchově nenašli. Na místě se vše vrací do normálu. Kriminalisté teď budou pátrat po pachateli trestného činu šíření poplašné zprávy," uvedli policisté krátce po 21:15. Informaci o nahlášené bombě dostala policie podle svého mluvčího Jana Daňka kolem 15:15.

Kvůli zásahu v obchodním centru byl v 17:50 zhruba na půl hodiny zastaven provoz tramvají a autobusů v oblasti křižovatky Anděl, uvádí dopravní podnik na svém webu.

Reklama

Doporučované