Hlavní obsah

Hrej a mluv: Mladík z Juventusu sehrál virtuální zápas. A prozradil zajímavosti na kolegy ze šatny

Netradiční rozhovor s Romanem Mackem. Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Dvacetiletý záložník italského Juventusu Turín Roman Macek zažil netradiční rozhovor. „Chci se v Juventusu prosadit, s Dybalou si hodně rozumím,“ svěřil se během hraní videohry.

Článek

Zkuste si někdy dělat dvě věci najednou. Roman Macek z Juventusu Turín, který momentálně působí na hostování v druholigové Cremoně, zažil netradiční rozhovor. Během hraní videohry odpovídal na otázky reportéra Televize Seznam.

Odchovanec Zlína působí v Itálii už od léta roku 2013 a během minulé sezony si poprvé zahrál soutěžní dospělý fotbal. Hostování v Bari se Mackovi povedlo. Nastupoval pravidelně a připsal si během půlročního angažmá hned šestnáct startů v Serii B.

V letošní sezoně dvacetiletého fotbalistu ale přibrzdilo zranění a na podzim stihl naskočit jen do dvou zápasů. „Věřím, že začnu více nastupovat. Zranění mi moc nepomohlo, ale v zimě jsem se sešel s vedením Cremony a cítím důvěru,“ řekl Macek.

Ve videu se podívejte, jak dopadl virtuální zápas mezi Neapolí a Juventusem a jak Roman Macek reagoval na inkasované branky.

Zajímat vás také může to, co řekl o Paulu Dybalovi, Gianluigim Buffonovi nebo Giorgiovi Chiellinimu.

Reklama

Související témata:

Doporučované