Hlavní obsah

Ibrahimovič se před čtvrtfinále Švédska s Anglií vsadil s Beckhamem. O co jde v bláznivé sázce?

Foto: Profimedia.cz

Zlatan Ibrahimovič se s Davidem Beckhamem potkal v roce 2012 během angažmá v PSG.

Reklama

Ve čtvrtfinále mistrovství světa se potkají Angličané se Švédy. O další zápletku možná trochu překvapivé čtvrtfinálové dvojice se postaraly i bývalé hvězdy obou zmíněných národních týmů David Beckham a Zlatan Ibrahimovič.

Článek

Zlatan Ibrahimovič, který ukončil reprezentační kariéru v roce 2016, přišel den před čtvrtfinálovým zápasem Švédska s Anglií se zajímavou výzvou. Historicky nejlepší střelec švédského nároďáku vyzval Davida Beckhama k zajímavé sázce.

Oba skvělé fotbalisty pojí společné angažmá v Paříži a AC Milán a také to, že na sklonku svých kariér oba přestoupili do Los Angeles Galaxy.

„Pokud Anglie vyhraje, tak ti koupím večeři kdekoli budeš chtít. Pokud ale vyhraje Švédsko, tak mi koupíš cokoli budu chtít v IKEA,“ vyzval Ibrahimovič svého bývalého parťáka z Paříže.

Beckhamova reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Pokud vyhraje Švédsko, tak tě osobně zavezu do IKEA a koupím ti cokoli budeš chtít do tvého nového sídla v Los Angeles. Pokud ale vyhraje Anglie, tak budu chtít, abys se mnou šel na zápas Anglie do Wembley v anglickém dresu a o poločasové přestávce si pochutnal na fish and chips.“

Oficiální twitterový účet klubu Los Angeles Galaxy celou sázku posvětil. Už tak očekávaný zápas dostal další náboj. Uvidíme Beckhama s Ibrahimovičem v IKEA nebo Zlatana v anglickém dresu? To napoví výsledek duelu, který začíná v 16:00.

Týmy Švédska s Anglie se na světovém šampionátu potkaly naposledy v roce 2006. Tehdejší zápas ve skupině skončil remízou 2:2 a Anglii do zápasu vedl jako kapitán právě Beckham, Ibrahimovič proseděl dvanáct let staré utkání na lavičce.

Reklama

Doporučované