Hlavní obsah

Jak vyhrát trojboj chobotnice - bůček - ananas

Další lekce letního grilování: Jak se k sobě hodí chobotnice, bůček a ananas? (Video: Háta Sassmannová, Seznam Zprávy)

 

Reklama

13. 8. 2018 15:20

Kuchaři z restaurace Zas a znova společně s Radkem Hrdinou ugrilovali chobotnici, bůček a ananas. Připravili tak v postatě večeři o třech chodech.

Článek

Při grilování si většina z nás představí plátek masa nebo hamburger. Na grilu lze ovšem jednoduše připravit i netradičnější potraviny. Například takový bůček stačí jen nakrojit a okořenit. Výborné je také na vrchní kůži nanést krustu z mořské soli, díky které bude perfektně křupavá.

Oproti tomu chobotnice by už měla být předvařená. Výborná je se salátem z manga a okurky. Jeho příprava je lehká a společně s chobotnicí vytvoří delikátní večeři.

Další postupy si můžete prohlédnout v úvodním videu. Jde o výseč z letního speciálu pořadu Rodinka, který beží každý všední den od 8:00 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Sdílejte článek

Reklama

Související témata:
Bůček

Doporučované