Hlavní obsah

Jiná liga je zpět. Hošek a Bosák hráli s Poborským a Křetínský vzpomínal na chvíli své velké ztráty

Na Memoriálu Lukáše Přibyla, na kterém se natáčela Jiná liga, nechyběl ani Karel Poborský.Video: Jiří Hošek

 

Reklama

Na Lukáši Přibylovi chtěl Daniel Křetínský postavit novou Spartu. Krutý osud jim ale zkřížil plány; skrytá srdeční vada Přibylův život předčasně ukončila. Na usměvavého funkcionáře, který mohl být lepší budoucností českého fotbalu, se tradičně vzpomíná na Memoriálu Lukáše Přibyla, jehož se tentokrát s týmem Real Top Praha zúčastnila i Jiná liga.

Článek

Fotbalová show Jiná liga se ve své druhé řadě vydala na cesty po Čechách i Moravě. K Jiřímu Hoškovi, Jindřichu Šídlovi a Luďku Mádlovi se tentokrát přidal i Jaromír Bosák a také tým hvězd Real Top Praha.

Výchozím bodem velkého letního putování se stal opět pražský vršovický Ďolíček, ve kterém své zápasy hrávají Bohemians. A zelenobílé dresy byly i tentokrát opět ve hře, za starou gardu Bohemians naskočil i Antonín Panenka.

A soupeřem byl tým Real Top Praha, v jehož barvách naskočili i protagonisté pořadu Jaromír Bosák s Jiřím Hoškem. A to po boku Karla Poborského či Radka Bejbla, tedy fotbalových vicemistrů Evropy z roku 1996. Nechyběl ani vítěz hokejového Stanley Cupu Michael Frolík a řada dalších hvězd, ať už z řad sportovců či umělců.

Třeba populární „Lavi“ ze seriálu Vyšehrad, lépe řečeno jeho představitel Jakub Štáfek, mimochodem opravdu výborný fotbalista, který s Jindřichem Šídlem rozebral svou kariéru a s Luďkem Mádlem zase svůj gól v poněkud netradičním provedení práce s elektronickou tužkou.

Ti všichni se sešli, aby si na Memoriálu Lukáše Přibyla připomněli sportovního novináře, který posléze coby ředitel vedl Bohemians.

Majitel Sparty, miliardář Daniel Křetínský, exkluzivně pro Jinou ligu zavzpomínal na to, jaké plány měli spolu s Lukášem Přibylem na Letné. I na jeden z nejsmutnějších dní svého života, kdy nejen on sám, ale vlastně celý český fotbal o Lukáše přišel.

Memoriál Lukáše Přibyla dnes pomáhá dobré věci, exhibiční zápas funguje jako charitativní projekt, podobně jako tým Real Top Praha, se kterým Jiná liga spojila své letní putování.

Reklama

Související témata:

Doporučované