Hlavní obsah

Jsem polonahá, ale tentokrát ne prostitutka. Veronika Khek Kubařová nad fotkami z prvního angažmá

„Děti zlobily, tak my na jevišti taky,“ vzpomíná Veronika Khek Kubařová na hraní pro školy. Podívejte se na bonus k pořadu Moje místa.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

V kinech ji můžete vidět v úspěšné komedii Ženy v běhu. Hraje v Dejvickém divadle, kde se na lístky stojí fronta přes noc, štáb Mých míst ale vzala i do zákulisí svého prvního angažmá, kde ji poprvé režíroval její budoucí manžel.

Článek

Na angažmá v Městském divadle Mladá Boleslav nikdy nezapomene, nejen proto, že bylo první, ale i díky rodinné pospolitosti, kterou tu zažila. „Nikdo nepospíchá do dabingu ani jinam, život tu plyne jinak, od nejmladších po nejstarší tu všichni jsou nablízko,“ vzpomíná Veronika v šatně, kde se připravovala na představení.

A vybaví se jí i lumpárny, které na sebe s kolegy vymýšleli na jevišti.

Když ji tu režisér Pavel Khek obsadil do role prostitutky, netušila, že právě do něj se zamiluje, opustí kvůli němu dlouholetý vztah a provdá se za něj. Od té doby, co spolu žijí, spolu ale nepracovali. „Řekli jsme si, že si nebudeme kazit společný čas prací. I když někdy bych Veroniku chtěl mít v souboru, protože je talentovaná, možná to jednou přijde,“ připouští Pavel Khek, který svou choť naposledy režíroval v Městských divadlech pražských jako Marketu Lazarovou.

Proč by mohla společná práce manželů kazit atmosféru? Jaké prádlo si Veronika vybírá, pokud má být na jevišti polonahá? A proč si Pavel Khek myslí, že si vzal třináct Veronik? Podívejte se na bonus k pořadu Moje místa.

V pořadu si pak nenechte ujít, co si o Veronice myslí kolegové Ivan Trojan a Martin Myšička, nebo proč se její tatínek opil, když se dostala na konzervatoř.

Moje místa vysílá Televize Seznam v premiéře každé úterý od 20:00. A následují Intimní zpovědi.

Moje místa Veroniky Khek Kubařové můžete sledovat už toto úterý 19. února.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované