Hlavní obsah

Karel Gott pokřtil album Ta pravá, jeho stejnojmenná píseň láme rekordy

Karel Gott nazpíval píseň od Marka Ztraceného.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Karel Gott má v poslední době napilno. Nejenže si zahrál kováře v pohádce Když draka bolí hlava, ale nazpíval k ní také stejnojmennou titulní píseň. A rovněž pokřtil nové album. Jmenuje se Ta pravá.

Článek

Karel Gott je, zdá se, definitivně zpět. Vypořádal se s nemocí, nedávno vyprodal O2 arenu a nyní pokřti i svoje nové album s titulní písní Marka Ztraceného. Ta je od Gotta něčím úplně novým, co se týče hudby i textu. „Mám z ní velkou radost, protože vznikala spontánně. Marek se sám ohlásil a řekl, že napsal píseň, muziku i text, a že je to opravdu na míru pro mě,” vysvětluje Karel Gott.

Píseň Ta pravá nazpíval Ztracený nejdřív sám, potom ji ale věnoval Gottovi. „Když ji zpívá Karel, tak to nabylo o několik levelů výš, a zjistil jsem, že bude lepší, když ji bude zpívat on,” říká Marek Ztracený.

A právě rukopis Marka Ztraceného je v písni hodně cítit. U zbytku písniček na albu ale Gott vsadil na známé coververze. Ukázal, že je stále výborný zpěvák. Spojení s Markem Ztraceným oslovilo nejen jeho zaryté fanoušky, ale i mladé lidi. Po dvou týdnech se album stalo číslem jedna v prodejní hitparádě. A Gott rovnou získal i zlatou desku za prodeje. Úspěch má i na YouTube, klip k písni Ta pravá už zhlédlo téměř 600 tisíc diváků.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované