Hlavní obsah

Co se dělo po zveřejnění show o pořadu Prostřeno? Kazma láme rekordy internetu

Jak to bylo doopravdy? Reportáž ze zákulisí One man show.Video: Pavel Cyprich

 

Reklama

Seznam má nový rekord. One man show v jednu chvíli vytížila servery víc než z poloviny.

Článek

Podivín z reality show Prostřeno, který žije se slepicí a spí v rakvi, zaujal před pár měsíci veřejnost i řadu médií. Teprve ve středu se ale diváci pořadu i pobavené okolí, které si ho prohlédlo v jednom z řady virálních videí, dozvěděli pravdu.

Nový díl Kazmovy One man show měl jen za včerejšek téměř dva miliony zhlédnutí. V určité chvíli zabrala nová epizoda víc než polovinu všeho, co lidé na Seznamu vyhledávali, chtěli vidět nebo číst.

Kazma ve středu spolkl 65 procent ze všech dat, která k lidem ze Seznamu tekla. Tedy víc než půlku kapacity nejnavštěvovanější stránky českého internetu, kam denně chodí několik milionů lidí.

Foto: Nix.cz

Kazmova One man show v určitých chvílích vzala zhruba 65 procent datové kapacity Seznamu. Graf ukazuje průběh celé středy.

Na grafu nad odstavcem je vidět nárůst datového toku po půlnoci, vzápětí po zveřejnění videa i průběh středy, který je obdobný.

Internetový bavič a eskamotér Kazma tak překonal sám sebe. Podobný úspěch měl i jeho loňský kousek, když se na mistrovství světa v hokeji vydal v kufru auta, aby se při finále šampionátu v Moskvě dostal na pár metrů od prezidenta Putina.

Reklama

Doporučované