Hlavní obsah

Přiznání: Nevíme, kde dvanáctiletá Míša je. Policie odhalila podrobnosti k případu zmizelé dívky

Ústecká policie objasnila okolnosti případu malé školačky, která beze stopy zmizela na začátku roku.

 

Reklama

Ústecká policie podezřívala ze zmizení dvanáctileté školačky partnera její matky. Muž se ale oběsil a případ se začal pro vyšetřovatele komplikovat.

Článek

Policie odložila případ Michaely Patricie Muzikářové z Ústí nad Labem, což ale neznamená, že by na něm přestala úplně pracovat.

Školačka zmizela 11. ledna, měsíc a půl před svými třináctými narozeninami. Novinářům to řekl náměstek krajského policejního ředitele Zbyněk Dvořák. Kriminalisté z podílu na dívčině zmizení podezřívali zřejmě partnera její matky, který na konci ledna spáchal sebevraždu. Dnes na dotaz ČTK uvedli, že by v případě dostatku důkazů obvinili osobu rodině blízkou. Jiného podezřelého nemají.

Dívka zmizela 11. ledna, v ten den nepřišla do školy. Od počátku policie pracovala s verzemi, že školačka odešla sama, nebo se stala obětí závažného trestného činu. Při vyšetřování se přiklonila k druhé variantě. Dívka stále zůstává v databázi pohřešovaných v kategorii Dítě v ohrožení. Na základě nových podnětů od veřejnosti policie pokračuje v pátrání po dívence, kterou považuje za mrtvou.

Reklama

Doporučované