Hlavní obsah

Krásná Konvičková chystá duet s Monikou Bagárovou. Zazpívá si i s Gottem

Zpěvačka Markéta Konvičková se do Prahy nepřestěhuje. Naopak se svým partnerem se chtějí přesunout z Ostravy do menšího města.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Zpěvačka Markéta Konvičková prožívá skvělé období. Má za sebou úspěšné turné s Michalem Davidem. Chystá koncerty s Karlem Gottem a současně s Monikou Bagárovou připravuje ženský duet.

Článek

„Mám pocit, že tady se zpěvačky dlouho nespojily a neudělaly nic. My to chceme s Monikou udělat bílá a černá, black and white,“ prozradila půvabná zpěvačka ve studiu Slavných.

Daří se jí i v soukromém životě. S partnerem plánují stěhování. „Řešíme pozemek, chceme se přestěhovat z Ostravy do Třince,“ usmívá se Markéta, která nad přesunem do Prahy kvůli práci nikdy nepřemýšlela.

Čeká ji také ještě psaní diplomové práce a pak by z ní měla být zpívající inženýrka: „Jsem zodpovědná studentka, v té škole moc nejsem, tak se to snažím dohnat. Pokud všechno dopadne dobře, tak budu Ing. Markéta Konvičková v marketingu,“ směje se.

Jaký má Markéta Konvičková pracovní sen? A co ji v nadcházejících měsících čeká? Podívejte se na úvodní video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:
Markéta Konvičková

Doporučované