Hlavní obsah

Křetínský neuspěl s koupí AC Milán, tak se zaměřil na AS Řím, píší v Itálii

Foto: Profimedia.cz

Daniel Křetínský už od roku 2004 spoluvlastní fotbalovou Spartu.

Reklama

Italská média přišla s dalším příběhem v hlavní roli s Danielem Křetínským. Podle deníku Corriere della Sera chce český miliardář koupit AS Řím.

Článek

Italský AS Řím je už třetím špičkovým evropským klubem, se kterým bylo v posledních týdnech spojeno jméno Daniela Křetínského. Nejprve se spekulovalo, že by mohl český miliardář koupit anglickou Chelsea, poté italský AC Milán a nyní je prý v centru jeho zájmu současný tým Patrika Schicka z italské metropole.

„Křetínský neuspěl s nabídkou 600 milionů eur za AC Milán,“ psal italský deník La Repubblica. „Český miliardář se tak nyní zaměřil na AS Řím,“ dodávají Corriere della Sera, jedny z nejstarších italských novin vůbec.

Jenže současný tým českého útočníka Patrika Schicka vlastní americký byznysmen s italským původem James Pallota, který klub nemá v úmyslu prodat. Navíc Křetínský už minulý týden Seznamu vzkázal, že opravdu nekupuje žádný fotbalový klub.

Třiačtyřicetiletému šéfovi Energetického a průmyslového holdingu tak nejspíš stačí pražská Sparta, kterou vlastní už více než čtrnáct let.

Reklama

Doporučované