Hlavní obsah

Raper Kendrick Lamar obvinil Drakea ze sexu s nezletilými. Ten se mu vysmál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Profimedia.cz

Kanadský raper Drake.

„Nauč se ověřovat informace,“ radí raper Drake kolegovi Kendricku Lamarovi. Ten totiž vydal skladbu, ve které Drakea osočuje ze sexu s nezletilými. Informaci mu měl přitom podsunout právě Drake, jak tvrdí v nové písni.

Článek

Americký raper Kendrick Lamar je v otevřené válce se svým kanadským kolegou Drakem. Oba interpreti totiž v posledních dnech vydali diss tracky – tedy skladby, které si kladou za cíl verbálně napadat někoho jiného – ve kterých na sebe útočí. Vedle klasického vytahování se a slovních urážek se ale Lamar v nejnovější nahrávce „Not Like Us“ vyjadřuje k Drakeovu údajnému sexuálnímu zneužívání nezletilých. O roztržce informuje BBC.

„Řekni, Drakeu, slyšel jsem, že je máš rád mladý,“ rapuje Lamar a dodává, že by si ženy kolem Drakea měly dávat pozor na mladší sestry. Drake s odpovědí nečekal dlouho. V diss tracku The Heart Part 6 – což je mimochodem narážka na předchozí písně Lamara, které až na číslo nesou stejný název – říká, že je chováním Lamara „znechucený“.

Zároveň naznačuje, že se Lamar nechal oklamat. „Týden jsme spřádali plány a pak jsme tě nakrmili informacemi,“ rapuje Drake s tím, že Lamar „sází na spekulace“. Následně svému nepříteli doporučuje, aby se naučil ověřovat informace.

Několikaměsíční „beef“ – tedy spor raperů – začal už loni Drakeovou písní First Person Shooter, v níž se rapper J Cole pochlubil, že on, Drake a Lamar jsou „velká trojka“ hip-hopu. Lamar ale odpověděl slokou v písni Like That, ve které se povyšuje nad ostatní a hlásí, že žádná velká trojka neexistuje – „jsem to jen já“.

Poté, co se píseň dostala v Americe na první místo, Drake odpověděl dvěma disko skladbami Push Ups a Taylor Made Freestyle, z nichž druhá obsahovala umělé verze legendárního rapera Tupaca Shakura a Snoop Dogga, které se vysmívaly Lamarovi. Tato píseň byla později stažena poté, co pozůstalí po Tupacovi pohrozili žalobou.

Doporučované