Hlavní obsah

Machálková zavzpomínala na muzikálové začátky a popřála kolegyni Nývltové k narozeninám

Leona Machálková vzpomíná na své začátky v muzikálech.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Vlna muzikálů v 90. letech přinesla divákům nové hvězdy. Těmi nejvýraznějšími jsou bezesporu Daniel Hůlka nebo Leona Machálková. Právě zpěvačka dodnes na tuto dobu vzpomíná. Byla to éra naděje, poznávání a pokory.

Článek

„Vzpomínám na to, jak jsme všichni vzhlíželi k těm zahraničním muzikálům. Já jsem je viděla v jiných evropských zemích. S tvůrčím týmem, musím jmenovat především Richarda Hese, s kterým jsem pracovala na svém prvním muzikálu West Side Story, jsme tedy věděli, jak to všechno má vypadat, ale pořádně jsme nevěděli, jak na to. Přála tomu doba i ekonomicky, dneska by se mi nestalo, že by se pro knoflíky k mým šatům jelo do Francie. Byla to ale doba nasazení a pokory. Jsem opravdu ráda, že jsem zažila devadesátá léta,“ prozradila Leona Machálková.

Zpěvačka dorazila zazpívat na narozeninový koncert své muzikálové kolegyně Kamily Nývltové, která kromě kulatých narozenin oslavila i deset let na scéně. Mezi dalšími gratulanty nechyběli například Michal David, Olga Lounová, Josef Vojtek nebo Marian Vojtko.

Co má Leona Machálková úplně nejraději na Kamile Nývltové? A co by si Kamila přála k narozeninám? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Kamila Nývltová

Doporučované