Hlavní obsah

Madonna slaví šedesát: Připomeňte si vrcholy a pády královny popu

Madonna slaví šedesáté narozeniny. Jak se změnila?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Popová ikona Madonna slaví 60. narozeniny. I když se poslední dobou držela v ústraní, před několika dny oznámila, že vydá nové album. Přestěhovala se do portugalského Lisabonu a vypadá to, že otevírá novou kapitolu svého života.

Článek

Like A Virgin. Píseň, která Madonnu poprvé vynesla na vrchol hudebních žebříčků. I díky tomuto singlu se jejího druhého alba celosvětově prodalo víc jak 21 milionů. Pro tehdy mladou ambiciózní ženu z Michiganu je to obrovský úspěch. Znamená zrození nové hvězdy - hvězdy, která fanouškům nabídne vše, jen ne nevinnou pannu.

Dnes by málokdo věřil, že Madonna slaví už šedesáté narozeniny. O více jak 30 let později s třemi sty miliony prodaných nahrávek se stále drží na vrcholu a na hlavě po právu nosí korunu královny popu.

Kulaté narozeniny popová diva oslavila bez fanfár a velkých oslav. Navštívila sirotky v africkém Malawi. Místo, ve kterém se se svojí nadací snaží zmírnit chudobu a utrpení všech dětí.

„Cítím se tu tolik vítaná. Chci jen říci, že moje důvody, proč tu jsem s vámi, se nikdy nezmění a nezměnily. Jsem tu, protože mi opravdu záleží na dětech z Malawi,“ řekla.

Rozhodně to nejsou jen líbivá slova. Madonna v jedné z nejchudších zemí světa adoptovala čtyři děti.

„Když adoptujete dítě z cizí země, pak o tom přirozeně ví i vláda, a když to ví úřady, přestává to být soukromou věcí. Byla to moje touha, udržet si to co nejvíce jako osobní věc, ale zjistil to tisk a začal čichat kolem,“ prozradila už dřív.

Zájem novinářů vzbuzovala vždy. Naposledy nad tím, kdy vydá nové album. Prosby vyslyšela. To, že chystá novou tvorbu, zveřejnila na Instagramu. A jistě bude znovu ostře sledovaná. Po třech letech chystaná nahrávka bude následovníkem Madonnina dosud posledního studiového alba Rebel Heart, které pro ni bylo ve Spojených státech komerčně nejhorší za posledních dvacet let.

Podívejte se na soukromé a pracovní milníky Madonnina života. Najdete je v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované