Hlavní obsah

Se Šídlem na fotbal aneb Nahrávky & Nabíječky

Foto: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

Jindřich Šídlo jede na fotbal. S kamerou a jako vždy s neotřelými nápady.

Reklama

Redakce Seznam Zpráv jede na fotbal. Politický komentátor, tvůrce satirického pořadu Šťastné pondělí a velký fotbalový fanoušek Jindřich Šídlo bude pečlivě sledovat dva důležité zápasy Ligy národů proti Portugalsku a Švýcarsku.

Článek

V sobotu se Šídlo vydá do pražského Edenu na zápas s hvězdnými Portugalci a následně ve společnosti byznysové reportérky Zuzany Hodkové dohlédne, jak vyloupíme švýcarský St. Gallen. Kdo zná Jindřicha, ten už ví, že se nám dostane neotřelých pohledů na fotbal, díky Zuzce se zase můžeme těšit i na informace, kterých bychom se od sporťáků asi nedočkali.

Ukaž se, hvězdo!

První zápas s Portugalskem bude pro české fanoušky svátkem. Řada z nich se do Edenu jistě přijede podívat na legendu, podle některých možná nejlepšího fotbalistu všech dob, Cristiana Ronalda. Kolikrát ještě tuto možnost dostanou?

Portugalci jsou v současnosti asi nejlepším reprezentačním týmem světa a popravdě, českým tým může v sobotním zápase jenom překvapit. Jindřich Šídlo ale věří, že bychom Ronalda a spol. zaskočit mohli.

Nahrávky & Nabíječky

Foto: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a  Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, se společně s moderátorkou SZ Byznys Zuzanou Hodkovou vydal na dva zápasy české fotbalové reprezentace proti Portugalsku a Švýcarsku. Politický komentátor a moderátorka jsou v patách Tomáši Vaclíkovi, Cristianu Ronaldovi i dalším fotbalovým osobnostem a své zážitky zachycují v sérii netradičně pojatých videí.

Smlsneme si na Švýcarsku?

V úterý ve Švýcarsku musíme vyhrát. Nic proti Švýcarům, fotbalově jdou nahoru. Pokud ale nechce hrát tým Jaroslava Šilhavého v Evropě druhé housle, musí si klást přiměřené cíle. Na rozdíl od Jindřicha se Zuzkou nepojedou čeští fotbalisté do alpské země na výlet, ale pro tři body. Bez nich se, Jindřichu, nevracejte!

Sledujte, co na fotbale, ale třeba i cestou na stadiony Jindřich Šídlo se Zuzanou Hodkovou zažijí. Sledujte, kudy pojedou, koho potkají, co se od něj dozvědí. Sledujte na Seznam Zprávách seriál videí Nahrávky & Nabíječky.

Reklama

Doporučované