Hlavní obsah

Máma se teď cítí jako druhý Gott. Já jsem myslela, že nám to zlepší vztahy v rodině, říká Ornella o show Štiky

Ornella Koktová o reality show Štiky i současných vztazích se svou rodinou mimo televizní kamery.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Ještě před pár lety ji nikdo neznal. Stačila jedna aféra v Karlových Varech a přes noc se z ní a její rodiny staly celebrity. Do podvědomí veřejnosti se Ornella Štiková definitivně dostala svým vztahem s Josefem Koktou, který byl v té době ženatý s moderátorkou Gabrielou Partyšovou. Teď se o vše ze svého života dělí s celým národem v reality show televize Prima Štiky.

Článek

Pořad mapuje rodinné vztahy v rodině Štikových, kde kromě Ornelly a jejího manžela Josefa Kokty pravidelně vystupuje i její matka Monika Štiková, otec, sestra Charlotta a další. „Ten prvotní impulz byl od televize, ale máma říkala, že to byl její nápad. Na nás se ale pak obrátila televize, se kterou jsme jednali,“ prozrazuje o vzniku Štik Ornella.

V reality show není nouze o vypjaté situace a nadávky. „Jde o ten mediální obraz, moje máma se cítí, že je druhý Gott, takže v té televizi prostě musí být,“ dodává.

Ornella na nabídku televize Prima kývla především proto, že doufala, že to zlepší nepříliš vřelé vztahy v rodině. „Já jsem do toho šla s tím, že nemáme úplně dobré dobré vztahy v rodině. Ten pořad způsobil, že jsme spolu byli v podstatě pořád, tak jsem si říkala, že se všechno změní.“

Kdyby nabídka na natáčení přišla znovu, už by nesouhlasila. „Já se cítím jako úplně normální holka, vesměs introvert. V tomto směru mi to trochu pomohlo, že nejsem pořád ta milenka, ten hajzl,“ říká hvězda reality show Štiky.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Reklama

Související témata:
Ornella Koktová

Doporučované