Hlavní obsah

Móda na Grammy: šaty na pokraji zhroucení a Pink jako obří pták

Móda na Grammy: Kdo uspěl a kdo pohořel? Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Luxus, vysoká móda, ale také kýč a lacinost. Jako pokaždé se i na letošním udílení cen Grammy našly hvězdy, které ukázaly, že vědí, jak na to. A pak ty, jimž ani šaty od slavných módních návrhářů nepomohou.

Článek

Úplným propadákem byl outfit bývalé tanečnice a hvězdy reality show Coco Austinové, která doprovázela svého manžela, rapera Ice-T. Jako vždy zvolila šaty zvýrazňující její křivky. A jako vždy byly minimálně o dvě velikosti menší. Kovové doplňky v průstřihu se tak nehezky zařezávaly do těla. Pohled na tanečnici v mnohých vyvolával strach, aby jí při pohybu šaty nepraskly. V tomto případě by to však nositelce nejspíš ani nevadilo.

Když se procházíte po červeném koberci, vyvolávat asociaci „těhotný pták” je asi to poslední, co chcete. Jenže pokud nevážíte padesát kilo i s postelí a vezmete si na sebe šaty, které jsou kompletně pošité extrémně barevnými pírky, působícími velmi nadýchaně, a v pase je přepásáte širokým páskem, který ještě umocní rozdíl mezi obvodem pasu a zbytkem těla, musíte tušit, že vás módní policie nejspíš nepochválí. A to byl případ Pink.

Kdo nezklamal, byla Lady Gaga. I tentokrát jí její snaha „zaujmout za každou cenu” vyšla. Od doby, kdy přestala nosit extrémy, jako šaty z masa v roce 2010, přešla do nastavení „elegantní dáma”. Tentokrát zvolila nádhernou krajkovou róbu s extrémně výraznou černou vlečkou, kterou doplňoval zapletený cop. To by ale nebyla Lady Gaga, aby se jednalo o „obyčejné” šaty. Při svém vystoupení černou sukni sundala a z šatů se vyklubal krajkový overal, který následně doplnila kloboukem. To se povedlo.

Tyto a další modely najdete v úvodním videu.

Reklama

Doporučované