Hlavní obsah

Modelka Kotková promluvila o cestování i o vztahu s Lexou z kapely Slza

Modelka a blogerka Natálie Kotková miluje cestování. Sama prozkoumává celý svět.Video: Lukáš Šereš

 

Reklama

Miss World 2016 Natálie Kotková se více než v modelingu aktuálně našla v cestování. Vůbec jí nevadí, že cestuje sama. Vypravila se už do San Franciska, na Srí Lanku nebo do Dominikánské republiky. V Karibiku několik týdnů surfovala.

Článek

Právě sjízdění vln je pro Natálii velkou vášní. Lásku k vlnám v ní vypěstoval starší bratr. „To je takový dlouhý příběh. Já jsem nezmar, mám staršího bráchu a on je příčina všech úrazů a věcí, které dělám. My jsme jednou jeli s bráchou a tátou na Tenerife a bratr si tam půjčil prkno. To jsem mu ukradla. Zjistila jsem, že je to úplně jiný svět než ten modelingový,“ dodává kráska s úsměvem.

Natálie se nebojí cestovat sama. Její poslední výprava byla do Dominikánské republiky, kde trávila několik týdnů a opět trénovala surfing. Tady ale sama úplně nebyla. „Tam už jsem měla kamarády, kteří na mě čekali. Znají místní velmi dobře, tak jsem pro ně nebyla jako blodnýna takový terč. Jsou na Evropanky zvyklí, byla jsem pro ně jen další blondýna.“

Mimo cestování miluje jógu a svého přítele. Několik let už randí se zpěvákem Petrem Lexou ze skupiny Slza. Řeč během rozhovoru přišla i na téma svatby. Co Natálie na toto téma prozradila? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý večer.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované