Hlavní obsah

Našel se Trumpův projev s návodem, jak překonat zeď. Ťok mezitím raději zmizel úplně

Den očima Josefa Mačího.Video: Josef Mačí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Americký prezident Donald Trump si ničí plány na stavbu zdi. Našel se projev, ve kterém chce všechny zbourat. To v Česku začíná za kalamitní stav na českých silnicích platit ministr dopravy Ťok. Zatím ale jen ten twitterový.

Článek

Rambohafík slaví svátek

Už máte koupenou hračku nebo nějakou dobrůtku? Jestli ne, máte čas jen do zítra. V pátek má totiž svátek druhý nejslavnější pes Česka – Rambohafík bývalé ministryně obrany Karly Šlechtové. Ten se proslavil fotkou s věncem u hrobu neznámého vojína. Primát nejznámějšího psa mu ale minulý týden přebral Pyropes.

Nejhorší člověk v Česku

Na Česko padl sníh, centimetrová závěj je dokonce i v Praze, a to už je co říct. Největší nebezpečí ale představuje pro děti, ty by totiž mohly začít sáňkovat. Na rychnovském sídlišti proto jeden aktivní občan raději sníh z jediného kopečku odházel.

Hledá se Ťok

Dan Ťok zmizel. Ale nebojte se, nepotkal ho povolební osud Petra Stuchlíka. Twitter zrušil pouze falešný účet, který si dělal legraci ze stále současného ministra dopravy. Parodický Ťok je ale zpět a v plné síle. Za jeden den nasbíral stejný počet fanoušků jako Ťok opravdový.

Dálnice jako v Německu

Pro ministra dopravy ale mám i jednu dobrou zprávu. V noci na čtvrtek zkolabovala kvůli přívalům sněhu německá dálnice A8. Konečně tak můžeme říct, že provoz na D1 běží jako v Německu.

Trump: Zbourejte zdi

Stojí vám v cestě zeď, tak ji překonejte za každou cenu. To řekl, chvíle napětí, Donald Trump. Pořad The Daily Show našel jeho projev z roku 2004, kde měl na zdi trošku odlišný názor než dnes...

„Pokud před vámi stojí betonová zeď, projděte skrz ni, přes ni nebo ji obejděte. Ale hlavně se dostaňte na druhou stranu,“ radil před 15 lety studentům Wagner College Trump.

Reklama

Doporučované