Hlavní obsah

Nemůžu najít nic pozitivního, co by Zeman mohl této společnosti ještě přinést, říká Marek Hilšer

Podle Michala Horáčka byly letošní volby referendem o současném prezidentu Miloši Zemanovi.

 

Reklama

Podle neúspěšných kandidátů na prezidenta Michala Horáčka i Marka Hilšera toho na pokračování Miloše Zemana ve funkci prezidenta příliš pozitivního není. Podle Michala Horáčka jsou letošní volby referendem o současném prezidentu.

Článek

Neúspěšní kandidáti na prezidenta Michal Horáček i Marek Hilšer toho na pokračování Miloše Zemana v úřadu prezidenta moc dobrého nenalézají. Uvedli to v rámci sobotního prezidentského speciálu Seznam Zpráv.

„V Evropě se teď odehrávají důležité procesy a my u toho musíme být, abychom projevili náš zájem,“ prohlásil Marek Hilšer v rozhovoru s moderátorkou Petrou Krmelovou. „Je to vlastně referendum o současném prezidentu Miloši Zemanovi,“ dodal Michal Horáček.

Na otázku, zda přímá volba rozděluje společnost, Marek Hilšer odpovídá, že to tak nemusí být v každém případě. „Samozřejmě to závisí na povaze každého člověka. Já si myslím, že Miloš Zeman je člověk, který rád provokuje a bohužel určitou část společnosti v jistých případech urážel i záměrně. Naopak mám za to, že u pana profesora Drahoše tohle nebude,“ reagoval Hilšer.

Podle Marka Hilšera je jedinou jistotou v pokračování Miloše Zemana v úřadu prezidenta to, že často mění názory. Jako příklad uvádí třeba obrat v postoji vůči Andreji Babišovi.

Reklama

Doporučované