Hlavní obsah

Objevili ji na sociálních sítích. Takto začala kariéra zpěvačky Viktorie Horákové

Viktorie Horáková ve studiu Slavných.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Je mladá, krásná, talentovaná a objevili ji na sociálních sítích. Příběh jako z amerického filmu doprovází start kariéry zpěvačky Viktorie Horákové.

Článek

Jak ve Slavných prozradila, k hudbě měla vždycky blízko. Už v osmi letech nastoupila do věhlasného sboru Bambini di Praga. Ten ovšem nebyl tak idylický, jak by se na první pohled mohlo zdát: „Pamatuji si, že nás do sboru lákaly na základní škole děti, které tam chodily. Všechno vypadalo krásně, ale realita byla jiná. Hlavní sbor létal často do zahraničí a vždycky ukazovali takové krásné fotky a vypadalo to jako zábava, ale my jsme byli podřadnější. Bylo nás 2500 a nebyla šance, aby někdo slyšel náš konkrétní hlas,“ vzpomíná zpěvačka.

Následně ji v dospělosti objevili na sociálních sítích a jak přiznává, to je jediná forma, kdy je uznává: „Já Facebook moc ráda nemám, ale když mluvíme o propagaci umění, tam mi to dává smysl,” říká Viktorie. A aby také ne. Když slyšel její písničku Daniel Šustr, doslova se do jejího zpěvu zamiloval, napsal jí SMSku a spolupráce byla na světě.

Jak vzpomíná na Bohumila Kulínského a jaký úspěch má nové album? To se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované