Hlavní obsah

Obrovský žralok nebo nepřátelský dům. Na co v srpnu zajít do kina?

Na co v srpnu zajít do kina?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Akční srpen plný dobrodružství a napínavých okamžiků. Ten nabídnou česká kina. Top 5 filmů na druhý prázdninový měsíc je tady.

Článek

Mission: Impossible - Fallout

„Akčňák“ na první srpnový čtvrtek. Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu ale čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché.

MEG: Monstrum z hlubin

K prázdninovému koupání u moře nesmí chybět nějaký ten žraločí horor. A proto je tady MEG: Monstrum z hlubin. Jason Statham hraje kapitána Taylora, který před pár lety musel opustit na dně Mariánského příkopu svou posádku, když na podmořskou stanici cosi zaútočilo. Teď je to cosi zpátky a vypadá to, že jde o obrovského pravěkého žraloka. Taylor dostane šanci se mu postavit znovu. Má ale vůbec proti největšímu predátorovi šanci?

Špión, který mi dal kopačky

Další akční film, ale tentokrát na odlehčení: Špión, který mi dal kopačky. Už z názvu je cítit, že tohle bude docela legrace. Audrey a Morgan v podání Mily Kunis a Kate McKinnon jsou nejlepší přítelkyně. Nevědomky se zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z nich zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Jenže jeho nepřátelé nejdou jenom po něm, ale i po ní. To, že se už rozešli, padouchy nezajímá. Obě přítelkyně musí bojovat za svůj život a 16. srpna se z nich stanou poloprofesionální špiónky.

Slender Man

Ale zpátky do temna. Horor Slender Man k smíchu opravdu nebude. V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí. S těmi, kdo se ještě dostanou do jeho spárů, se můžete bát od 23. srpna.

Důvěrný nepřítel

A český thriller nakonec. Andrej v podání Vojty Dyka pracuje jako programátor u nadnárodní firmy, která se zabývá vývojem takzvaného inteligentního domu. Ten má znamenat revoluci v bydlení. Dům je ovládaný pouhým hlasem a má obyvatelům zajišťovat maximální luxus i stoprocentní bezpečnost. Andrej se se svojí čerstvou manželkou Zuzanou nastěhuje do funkčního prototypu inteligentního domu. To, co se ze začátku jevilo jako pohádka, se však pomalu ale jistě mění v noční můru.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované