Hlavní obsah

Pětkrát týdně sportovat a mít kolem sebe hodně lásky. Rada manažerky tabákové jedničky, jak v byznysu nevyhořet

Rady v byznysu Andrey Gontkovičové, ředitelky inovací a obchodního rozvoje Philip Morris.Video: Petra Krmelová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Hostem Ženského byznysu Petry Krmelové byla Andrea Gontkovičová, ředitelka inovací a obchodního rozvoje Philip Morris. Světové tabákové jedničce se i u nás daří, vždyť jen za loňský rok vydělala 3 miliardy a 800 milionů korun.

Článek

Andrea Gontkovičová spojila kariéru právě s tabákovou jedničkou, a to na různých manažerských pozicích už od roku 1997. Například ve Philip Morris International ve Švýcarsku nebo Philip Morris Slovakia, s. r. o. Původně se věnovala něčemu naprosto odlišnému. Byla překladatelkou, z angličtiny a španělštiny. „To mi ale nestačilo, já jsem strašně zvědavá a potřebovala jsem větší rozruch,” řekla v Ženském byznysu na Seznamu.

Jak se vypracovat do nejužšího vedení, jak obstát mezi muži a co jí na šéfování vadí? Odpovídá v rubrice Rady v byznysu. V tom, jak nevyhořet, má naproto jasno: „Fyzicky se o sebe starat. Sportovat! Například já sportuji až pětkrát týdně. Být obklopen spoustou lásky, těmi nejbližšími. A nebrat problémy v práci příliš vážně.”

Pořad Byznys vysílá TV Seznam každý všední den ve 14:00, 18:15 a 22:30.

Reklama

Doporučované