Hlavní obsah

Po vítězství v České Miss se můj život změnil k lepšímu, říká Lea Šteflíčková

Lea Šteflíčková promluvila o životě po vítězství v České Miss.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Jsou to dva měsíce, co na trůn české královny krásy usedla Lea Šteflíčková. I když v modelingu není žádný nováček, s vítězstvím v soutěži přišla spousta změn, na které si dívka stále zvyká.

Článek

„Změnilo se všechno, jak v osobním, tak v pracovním životě. Ale všechno se změnilo k lepšímu,” řekla hned na úvod nová Česká Miss. Tou největší změnou je určitě stěhování z rodného hnízda do vlastního bytu. Tedy do dvou bytů, protože Lea kvůli práci po celé České republice dostala byty hned dva. Jeden v Praze a druhý v Brně.

Jak nová Česká Miss přiznala, poklidný život byl po vítězství ze dne na den pryč. Když Lea zrovna nemá focení a nedává rozhovory, chodí po castinzích. Zkrátka je v jednom kole. Ale pozor, nestěžuje si. Odměnou je jí totiž práce, která ji baví. Třeba jako přehlídka Beaty Rajské: „Když jsem se dozvěděla, že jdu na casting k Beatě Rajské, byla jsem docela vyklepaná, protože to pro mě bylo něco nového, ale když mě vybrali, byla jsem šťastná.”

A právě castingy jsou pro Leu nejnáročnější. Aby získala třeba tuto práci pro Beatu Rajskou, musela okouzlit 5 dam, které modelky na přehlídku vybíraly. A jak přiznala, nebyla to žádná legrace. Občas si je prý ale klient pouze vyfotí nebo dokonce ihned vybere podle fotky v agentuře. Proto musí mít stále aktuální fotky i míry. „Dřív, když jsem jezdila do zahraničí, tak jsem to hodně hrotila. Měla jsem třeba o dva centimetry v bocích víc a klientům se to nelíbilo, takže jsem držela drastické diety. Pak jsem si ale řekla, že taková zkrátka jsem a že budu zdravě jíst a cvičit, ale diety už držet nebudu,” vysvětluje Lea.

To stejné prý doporučuje i ostatním dívkám. Zdravé jídlo, pravidelné cvičení a žádné výčitky, když si sem tam zahřešíte, třeba jako při natáčení této reportáže. A jak si vlastně Lea užívá zájem všudypřítomných kamer, fotoaparátů a novinářů? „Ze začátku jsem nevěděla, co říkat, na co odpovídat, ale postupem času si na to člověk zvykne,” dodala na závěr Česká Miss 2018.

Jak se Lea připravuje na soutěž a jak zvládá nový život její přítel? Na to se podívejte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované