Hlavní obsah

Pomohl k lepšímu životu tisícům lidí. Tady čerpá energii špičkový plastický chirurg Jan Měšťák

Dva dny s Janem Měšťákem: Kliniky plastické chirurgie, pražská „králíkárna” i jeho oáza klidu.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Každá žena je svým způsobem krásná, říká muž, který operoval celebrity jako je Helena Vondráčková nebo Leona Machálková. Pořadu Moje místa ukázal svou oázu klidu na Trutnovsku, domov na sídlišti a uvidíte třeba to, s jakou přesností excelentní chirurg seká dříví.

Článek

„Pláčou radostí, dělají skřeky, jsou nadšené,” popisuje Jan Měšťák časté reakce žen, kterým se svým týmem pomohl.

„Estetická chirurgie je ale jen malinký kousek plastiky, to je na chvostu. To zásadní se operuje na Bulovce. Nádorová onemocnění, vady vrozené nebo získané nebo odstranění prsu,” přibližuje svou práci jeden z nejlepších plastických chirurgů v Česku.

Kamery Televize Seznam pozval na Bulovku i kliniku estetické chirurgie. A ve svém stroze zařízeném bytě vysvětlí, proč se nikdy neodstěhoval ze sídliště, i když by si mohl pořídit dům za Prahou.

S Janem Měšťákem jsme se podívali i na jeho chalupu, kde medituje na místě skrytém před lidmi. Vysvětlí, proč je „neunavitelný” a jak je možné, že mu stačí jen pár hodin spánku denně. A dojde i na lekci jeho oblíbeného volejbalu, který kdysi hrál závodně.

Co je pro Jana Měšťáka smyslem života? Proč téměř nejí a nepije? A proč ještě neodešel do důchodu, i když by dávno mohl? Podívejte se na úvodní video.

Pořad Moje místa sledujte premiérově každý pátek od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované