Hlavní obsah

Šťastné pondělí: První prezidentská debata s Babišem. Máme záznam

Hororová komedie na motivy prezidentských debat od týmu Šťastného pondělí.Video: Jindřich Šídlo, Seznam Zprávy

 

Reklama

Velké televizní prezidentské debaty se nekonají a ještě nějakou dobu konat nebudou. To je nám ve Šťastném pondělí líto. A tak jsme si místo smutnění prostě uspořádali vlastní.

Článek

Moderace se ujal matador televizních debat Václav Moravec. A jako hosty jsme si pozvali tři hlavní prezidentské kandidáty: Andreje Babiše, Danuši Nerudovou a Petra Pavla. A pak taky Karla Janečka, aby řekl nějakou blbost a všichni jsme se mohli i pobavit.

Řešili jsme velmi důležitá aktuální témata. Kandidáti dostali možnost vyjádřit se k současným krokům vlády proti drahotě, ale také nadnést vlastní témata, která jsou pro ně podstatná. Především Andrej Babiš této možnosti využil a nebál se veřejně přednést kompletní seznam „polistopadového kartelu“, kde se objevilo po Miroslavu Kalouskovi a Tomáši Klusovi několik dalších nečekaných jmen.

Řešili jsme také dotazy přímo od fanoušků. Kandidáti tak museli prozradit, koho si s sebou vezmou na Hrad.

Co dalšího zaznělo na nejdůležitější letošní politické debatě? Podívejte se v úvodním videu.

Podívejte se

Havárie jaderné elektrárny, povodně, vzestup Jakeše, Klause a Zemana, premiéra nejstrašidelnějšího seriálu v dějinách. Co mají tyhle události společné?

Hrají Konstantin Sulimenko jako Václav Moravec, Jindřich Šídlo jako Andrej Babiš, Václav Dolejší jako Petr Pavel, Tereza Povolná jako Danuše Nerudová a velmi speciální host Jitka Schneiderová jako Karel Janeček.

Toto je speciál satirického pořadu Šťastné pondělí, který vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované