Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Vláda chce na Hradě Středulu. A on tomu jde naproti

Jindřich Šídlo rozkryje geniální lest vlády proti Petru Pavlovi, Danuši Nerudové a Pavlu Fischerovi.Video: Youtube.com, Profimedia.cz, Seznam Zprávy, ČTK

 

Reklama

Minulý týden vláda oficiálně podpořila „trojici demokratických kandidátů“, tedy Pavla Fischera, Danuši Nerudovou a Petra Pavla. Ve skutečnosti ale Petr Fiala ví, že všem třem dal pouze polibek smrti.

Článek

A ví to i zmíněná trojice. Hned poté, co Petr Fiala k hrůze kandidátů přislíbil informační kampaň na jejich podporu, začali na své sociální sítě házet libovolné blbosti, jen aby se co nejrychleji na Fialův cejch zapomnělo.

Na pozadí těchto událostí i nadále všichni čekají na kandidáta hnutí ANO, především na to, jestli se po prohraných senátních volbách odhodlá Babiš k osobní cestě za imunitou, nebo vsadí na někoho jiného. A jedno nové jméno, které „by kampaň dokázalo rozhýbat“, se už objevilo.

Jenže je to všechno jedno. Zatímco demokratické kandidáty dokázal Fiala zničit svou podporou, proti vítězství kandidáta hnutí ANO je pojištěn jinak. Nasadil proti nim svého skutečného koně: Josefa Středulu. Přijde vám to příliš přitažené za vlasy? Pusťte si úvodní video a přesvědčte se o logice takového kroku sami.

Mohlo by vás zajímat

Manifestace, průvody, demonstrace – a nakonec možná i nějaké stávky. Šéf odborů Josef Středula už ví, jak bude vypadat jeho horký podzim. Tedy kampaň před prezidentskými volbami.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

Ve středu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované