Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Vláda vám nepomůže. Poradíme, jak přežít letošní zimu

Jindřich Šídlo se vrací na obrazovky, aby vás svým plánem zachránil před umrznutím.Video: Seznam Zprávy, Youtube.com, ČTK, Profimedia.cz

 

Reklama

Zprávám o astronomicky vysokých cenách elektřiny se už dnes nedá vyhnout a lidé začínají být nervózní. Ještě donedávna se vláda Petra Fialy tvářila, že má situaci pevně ve svých rukou. V posledních dnech to ale vzdala.

Článek

Někteří ministři otevřeně říkají, že nás čeká rozpad současného systému a revoluce. Jiní už teď bez jakékoliv přetvářky plánují, že z vlády utečou, jakmile začnou první vážné problémy. A jak jsme zjistili, ministra průmyslu a obchodu Jozefa Síkelu, který má energetiku celé země na starosti, raději nepustí k účtům za elektřinu už ani u něj doma.

Zkrátka je načase si přiznat, že nás vláda z téhle krize nedostane. Jenže my nechceme jako opozice jen tupě strašit, že nastane katastrofa. Proto vám i vládě nabízíme unikátní plán, jak nejen v zimě neumrznout, ale i roztočit naši vysokými cenami elektřiny zdecimovanou ekonomiku. A jsme si jisti, že se především ODS bude velmi líbit.

Jak to tedy celé zvládneme? To se dozvíte v úvodním videu.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zprávy. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem Facebooku, Twitteru a Instagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované