Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Lední medvědi neexistují, spadají pod ruské medvědy

Konstantin Sulimenko a jeho Studio Jablunkov, bez něhož by Šťastné pondělí nebylo kompletní.Video: Konstantin Sulimanko, Seznam Zprávy

 

Reklama

I tento týden vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. A tentokrát hodně na východ. Speciální díl pravidelného výběru satirických konzumních zpráv z domova i ze světa pohledem Konstantina Sulimenka.

Článek

Náš zpravodaj z Jablunkova si všiml odpovědi švédské firmy IKEA na návrh znárodnit ruskou pobočku nábytkářského gigantu: Švédové se jen usmáli, spálili všechny své návody a řekli „tak se ukažte“.

A nikdo jiný než Studio Jablunkov nemohlo ignorovat informaci, že polární medvědi obsadili opuštěnou vesnici na ruském ostrově. Samozřejmě teď lze čekat, že Putin brzy řekne, že lední medvědi nejsou a nikdy nebyli samostatnou rasou a vlastně spadají pod ruské medvědy.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky včetně právě Jablunkova publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované