Hlavní obsah

Praha kvůli karanténě uzavřela další pracoviště registru vozidel

Foto: Josef Mačí, Seznam Zprávy

Registr vozidel na Vyšehradě je zavřený.

Reklama

Pražský magistrát kvůli nutnosti odeslat pracovníky do karantény uzavřel již třetí pracoviště registru vozidel. Po pobočkách na Vyšehradě a ve Vysočanech se uzavřelo i pracoviště v Břevnově.

Článek

„Nadále jsou v provozu pracoviště registru v Praze 10 na Bohdalci a v Praze 3 na Jarově,“ sdělil mluvčí Prahy Vít Hofman.

Magistrát zprovoznil rezervační systém, který umožňuje sjednání schůzky v registru v konkrétní den a hodinu, aniž by bylo nutné dodržovat vládou nařízené omezení úředních hodin. Tento způsob nicméně není v Břevnově možný, stejně jako na Vyšehradě. Na zbylých pracovištích se nyní lidé mohou objednat do konce listopadu, na Bohdalci a na Jarově je možné přijít i bez objednání.

Od pondělí 12. října je úřední doba upravená na většině odborů magistrátu, včetně CzechPOINTu, evidence vozidel taxi a hlavní podatelny. Ve zkráceném provozu od pondělí do čtvrtka je otevřena podatelna ve Škodově paláci. Výjimku dostala s ohledem na to, aby nedošlo k zásahu do práv občanů v rámci uzávěrek výběrových řízení, veřejných zakázek, podání žádostí o dotace, vyúčtování grantů a podobně.

Reklama

Doporučované