Hlavní obsah

Jaký je příběh muzikálu Shrek? Prozrazuje představitelka Fiony Ivana Jirešová

Blíží se premiéra muzikálu Shrek. Jaký bude?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Dlouho očekávaný muzikál Shrek se již blíží. Premiéra je naplánovaná na 21. dubna a Slavní vyrazili na poslední tiskovou konferenci, aby o muzikálu zjistili víc.

Článek

A informací jsme dostali plno. Představitelé dvou hlavních rolí - Jiří Zonyga alias zlobr Shrek a Ivana Jirešová, která se v roli princezny Fiony alternuje s Radkou Pavlovčinovou, prozradili, že příběh muzikálu je shodný s prvním dílem animovaného filmu. Můžeme se tedy těšit na další postavy, které se v tomto dílu objevily. Těmi jsou Oslík v podání Karla Zimy a Lukáše Ondruše, lord Farquad, kterého ztvární Viktor Dyk v alternaci s Ondřejem Báborem nebo třeba Hanka Křížková coby Dračice a Filip Hořejší jako Pinokio.

Světový muzikál, který v zahraničí získal několik prestižních cen, se v Česku připravuje více než rok a těšit se můžeme na zcela originální hudbu. Nemusíte však být smutní, zazní i některé známe hity z filmu, například nejznámější píseň I'm A Believer. A těšit se můžete i na originální kostýmy: „V maskérně bývám tak dvě hodiny, proto tady dnes nejsem zcela dodělaný. A také abychom neukázali úplně vše,” prozradil Jiří Zonyga, který na tiskové konferenci předvedl alespoň část z kostýmu Shreka.

A ještě pozvání od režiséra muzikálu Romana Štolpy: „Přijďte se na nás podívat a uvidíte, že naše heslo: Baví Tě svět? Tak neřeš věk! Přijíždí Shrek! má vážně pravdu.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam. 

Reklama

Související témata:
Jiří Zonyga

Doporučované