Hlavní obsah

V Kopřivnici začne ve čtvrtek promítat letní kino

Foto: Getty Images

Ilustrační foto.

Reklama

V Kopřivnici na Novojičínsku začne od čtvrtka fungovat letní kino. Příznivcům promítání pod širým nebem nabídne 13 snímků.

Článek

Kromě zahraničních filmů se diváci mohou těšit na filmové novinky, tradiční snímky české produkce nebo animované pohádky. ČTK to sdělila Ilona Mazalová z kopřivnické radnice.

Letní kino bude v provozu až do 13. srpna. Promítat se bude vždy od 20:45 na koupališti. „Páteční projekce budou již tradičně věnovány animovaným filmům a následně nočním projekcím ve 23:15, kdy budou promítány hororové snímky,“ uvedla Mazalová.

Dodala, že diváci mohou platit kartou, a to nejen za vstupenky, ale také v barech. V případě silného deště a větru bude promítání zrušeno. Vstupenky v jednotné ceně 100 korun si zájemci zakoupí na místě v den promítání. Areál letního kina bude přístupný od 19:00.

„Stejně jako loňský rok jsme si pro návštěvníky připravili možnost zakoupení takzvané předplacenky, kterými si zájemci mohou koupit deset vstupů,“ uvedla vedoucí kina Marta Prašivková. Tento typ vstupenky může využít jeden člověk na deset filmů, nebo naopak deset návštěvníků na jeden film. Cena je 800 korun a předplacenou vstupenku lze zakoupit v Informačním centru v Kopřivnici do 3. srpna do 17:00.

„I letos jsme pojali letní kino ekologicky, a proto na návštěvníky budou čekat vratné kelímky za padesátikorunovou zálohu. Připraveny budou i popelnice na tříděný odpad,“ doplnila Prašivková. Kromě připravené zálohy doporučují pořadatelé vzít si s sebou deku či něco na sezení na zemi, protože kapacita laviček je omezená.

Reklama

Související témata:

Doporučované