Hlavní obsah

Sex ve městě? Spíš nenávist ve městě. Další díl kultovní hrdinky nenatočí

Přátelství protagonistek seriálu Sex ve městě zůstalo jen na televizních obrazovkách a plátnech kin.Video: Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Spor dvou hlavních protagonistek seriálu Sex ve městě potvrzuje, že se diváci dalšího pokračování série ze života emancipovaných žen nedočkají.

Článek

Příběh čtyř kamarádek - Carrie, Samanthy, Charlotty a Mirandy - se točí kolem životů úspěšných třicátnic (a posléze čtyřicátnic) žijících v New Yorku na Manhattanu. Seriál se začal vysílat v roce 1998 a završily jej dva celovečerní filmy. Ten poslední byl natočen před 8 lety. Dalšího pokračování se ale fanoušci minimálně v původním obsazení s vysokou pravděpodobností nedočkají.

Idylicky neotřesitelné kamarádství hlavních protagonistek na televizních obrazovkách je totiž jejich reálným vztahům na míle vzdálené.

Média o této situaci spekulovala už dříve a fanoušci seriálu tomu nemohli uvěřit. Na podzim minulého roku tyto domněnky potvrdila Kim Catrallová, představitelka Samanthy, v rozhovoru s Piersem Morganem.

Za vším jsou údajně peníze. Představitelka Carrie Sarah Jessica Parkerová měla pobírat mnohonásobně vyšší honorář. Parkerová na to konto uvedla, že jí tato slova zlomila srdce, neboť natáčení, které hlavní aktérky několik let prožívaly, bylo unikátní.

Soudě dle poslední přestřelky mezi seriálovou Samanthou a Carrie je se Sexem ve městě skutečně konec. Parkerová totiž kondolovala své herecké kolegyni Catrallové poté, co se dozvěděla, že přišla o bratra. Ta ale reagovala pouze nazlobenou replikou, že o její podporu v žádném případě nestojí. Podrobnosti v úvodním videu.

Reklama

Doporučované