Hlavní obsah

Digitální nepořádek? Pusťte na něj zdarma CCleaner

Foto: ccleaner.com

Někdy se stává, že se váš počítač brání spolupráci. A to dokáže rozčílit! Víme, v čem je zakopaný pes

Reklama

aktualizováno •

Někdy se stává, že se Windows 10 brání spolupráci. Zamrzá a nečekaně se internetový prohlížeč sám zavírá. A to dokáže rozčílit! Víme, v čem je zakopaný pes.

Článek

Pokud míváte otevřených několik záložek v prohlížeči najednou a na každém webu si necháváte naservírovat sušenky v plné verzi, potřebuje váš pracovní parťák trochu péče.

Upřímně, jak se staráte například o svou e-mailovou schránku? Mažete zprávy průběžně? Kdo by neznal plochu plnou ikon aplikací, o nichž ani netušíme, že stále běží na pozadí, nebo plný koš a nepřeberné množství stažených souborů ve složce. Komu by se pak chtělo pracovat, když je zavalený nepořádkem! Je čas uklidit počítač, třeba s vyzkoušeným a uživatelsky intuitivním CCleanerem!

Anketa

Jak se staráte o digitální pořádek?
Jako laik vítám jakoukoliv intuitivní pomoc, která mi pomůže zvýšit výkon počítače.
90 %
Jednou za čas, když už cítím, že je počítač opravdu pomalý, ho nechám zkontrolovat odborníkem.
6,9 %
Digitální pořádek mě netrápí. Bohužel jsem ale někdy nucen/a řešit nákupem nového zařízení, protože jak se říká: Nervy mám jenom jedny.
3,1 %
Celkem hlasovalo 552 čtenářů.

V jaké kondici je váš počítač?

Neopatrně hromadíme soubory a aplikace, které pak nezavíráme, nebo dokonce vůbec nepoužíváme. Bývají to zpravidla nevyžádané soubory, soubory v mezipaměti a stažená data. I to lze nazvat digitálním nepořádkem. Postupně se objevují jeho první příznaky: Zařízení nekomunikuje, zamrzá v nejhorší možnou chvíli či nám spadne aplikace s rozdělanou prací. Hladina naší nervozity prudce stoupá. Pociťujeme stejný stres, jako když otevřeme dveře od neuklizených skříní. Nemáme chuť pokračovat v činnosti. Trpíme tím my i naše zařízení. Na tuto situaci se zaměřili vývojáři aplikace CCleaner a rozhodli se uživatelům pomoci.

Dnes je z mnoha průzkumů zřejmé, že digitální svět je pro lidskou psychiku náročným prostředím. Velké množství reálného času věnujeme digitálnímu životu. Nejenom že svou rychlostí vyžaduje naši zvýšenou koncentraci, ale digitální nepořádek negativně ovlivňuje naše emoční rozpoložení.

Foto: ccleaner.com

Populární nástroj na optimalizaci počítačů CCleaner

Nalaďte se s populárním nástrojem na optimalizaci počítačů

Pokud jste nyní dospěli k názoru, že digitální nepořádek je možná problém i vašeho notebooku, máme návrh! Stáhněte si aplikaci CCleaner zcela ZDARMA a nainstalujte si ji poměrně rychle ve třech krocích do zařízení. Aplikaci najdete velice snadno na oficiálních webových stránkách CCleaner.com. Vyzkoušeli jsme to!

CCleaner je standardní verze určená pro domácí použití, je v češtině a její uživatelské prostředí je přehledné a intuitivní. V jeho nabídce zjistíte, že je okamžitě připraven provést kontrolu stavu počítače a pomáhá tak udržet počítač v bezpečí. Jedním kliknutím spustíte testování, které odhalí, jakými neduhy trpí váš počítač.

Co CCleaner nabízí?

  • Startovací verzi zdarma
  • Rychlou instalaci a kontrolu
  • Rychlejší počítač
  • Bezpečnější prohlížení
  • Rychlejší spuštění
  • Menší poruchovost
Foto: ccleaner.com

Aplikaci CCleaner důvěřují miliony uživatelů a recenzenti ji hodnotí velmi kladně. Proto se z ní stal světově nejoblíbenější nástroj na optimalizaci počítačů

Ochrana soukromí na internetu

Může se stát, že po provedení kontrolního testu CCleanerem zjistíte nepříjemný fakt – zařízení není v optimální kondici. Není se čeho bát, CCleaner rychle nabídne řešení v podobě automatického ladění na jedno kliknutí. V oblasti bezpečného prohlížení webu si CCleaner umí hravě poradit také s cookies i s dočasnými internetovými soubory, které už prohlížeč nepotřebuje.

Nepotřebná data

CCleaner detekuje rovněž nepotřebná data. Konkrétně dočasné aplikační soubory, dočasné systémové soubory, soubory odložené v koši. Jejich smazáním můžete získat místo pro další fotografie, hudbu, hry nebo videa.

Foto: ccleaner.com

CCleaner je standardní verze určená pro domácí použití, je v češtině a její uživatelské prostředí je přehledné a intuitivní

Tisíce spokojených uživatelů

Váš počítač se na konci bude cítit konečně dobře. Podobný pocit má i skoro 20 000 uživatelů, kteří CCleaner používají a hodnotí ho ve svých recenzích na Trustpilot 4,2*. CCleaner zaznamenal již stovky milionů stažení po celém světě, protože nabízí i verzi PROFESSIONAL, kterou lze vyzkoušet zdarma a získat s ní zvýšení rychlosti počítače, prodloužení výdrže baterie i aktualizaci aplikací.

CCleaner je určen pro zařízení:

  • S Microsoft Windows 11, 10, 8.1 včetně 32bitových i 64bitových verzí.
  • Apple Mac s MacOS 10.10 a vyšší v 64bitové verzi.
  • Také aplikace pro mobilní telefony s operačním systémem Android.*

*Pro operační systémy MacOS a Android se mohou jednotlivé funkce lišit.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované