Hlavní obsah

Fotovoltaika je fenoménem rodinných domů. Ušetřete tisíce korun na energiích

Foto: solartep.cz

Kvalitní fotovoltaika je parťák vašeho rodinného rozpočtu

Reklama

Fotovoltaika a solární panely jsou levné energie dneška. Zatímco dříve byly populární především pro svou ekologickou hodnotu, dnes již platí za produkty šetřící vaše peníze. A to výrazně.

Článek

Kde pořídíte kvalitní fotovoltaiku pro rodinný dům, abyste co nejvíce ušetřili?

Financování fotovoltaiky pro rodinné domy na splátky bez navýšení je nový fenomén, který si rychle získal své příznivce. Ukazuje, že investice do fotovoltaiky a tepelných čerpadel mohou být levnější než měsíční účet za energie.

Méně než měsíční účet za energie. Proč se fotovoltaika vyplatí?

Ptáte se, proč si váš soused pořídil solární panely na svůj rodinný dům? Protože si tak sníží účet za energie o tisíce korun. Je spousta možností, jak snížit náklady na spotřebu energií. U rodinného domu určitě stojí za zvážení fotovoltaika.

  • Nejvýkonnější fotovoltaika o výkonu 10 kWp vyjde cca na 2 666 Kč měsíčně.
  • Zatímco běžný účet za elektřinu stojí rodinné domy 3 000 Kč a více.
  • Solární elektrárna tak umožňuje domácnostem okamžité úspory.
Foto: solartep.cz / zpracování Seznam Brand Studio

S chytrým financováním neplatíte ani korunu navíc

více informací naleznete na stránkách firmy SolarTep

Solární elektrárna pro váš dům na klíč – snáze a levněji už to nejde

Nebaví vás dostávat stále se zvyšující účty za energie, ale fotovoltaiku si nemůžete dovolit kvůli vysoké počáteční investici? Než se kvůli finančním omezením vzdáte myšlenky na solární elektrárnu nebo tepelné čerpadlo, zvažte výhody financování.

Firma SolarTep nabízí díky partnerství se společností ESSOX, spol. s r.o. financování fotovoltaiky a tepelných čerpadel, které umožňuje rozložení nákladů. Díky komfortním službám firmy SolarTep nemusíte čerpat ze svých úspor, abyste mohli ušetřit na energiích.

Fotovoltaiku na rodinný dům pořídíte snadno:

  • financování bez vstupní investice,
  • zaplatíte až po instalaci,
  • splácení bez navýšení,
  • rozdělení nákladů do přijatelných měsíčních částek,
  • splatnost úvěru od několika měsíců až po 10 let,
  • kompletní poradenství ohledně využití dotací.
V minulém roce jsme registrovali, že pro mnoho lidí je investice do fotovoltaiky nebo tepelných čerpadel nedosažitelná kvůli vysokým počátečním nákladům. Díky zavedení možnosti nového způsobu financování evidujeme velký nárůst instalací. Doslova jsme tak zákazníkům vytrhli trn z paty.
Petr Hladík, jednatel společnosti SolarTep
Foto: solartep.cz

Díky kombinaci dotace z programu Nová zelená úsporám a výhodnému financování pořídíte FVE na váš dům s nulovými vstupními náklady

Odborníci z firmy SolarTep se o všechno postarají

Solární panely drží na střeše vašeho domu celohliníková konstrukce, která odolá větru i dešti a zajišťuje maximální bezpečnost. Navíc se nemusíte bát, že byste si s fungováním nevěděli rady. Systémy od firmy SolarTep jsou jednoduché na ovládání a odborníci z firmy vám vše názorně vysvětlí a ukážou.

  • Fotovoltaika vám ušetří až 60 000 Kč za rok.
  • SolarTep se postará o získání státní dotace Nová zelená úsporám až 160 000 Kč.
  • SolarTep zajistí veškeré revize, montáž i servis fotovoltaiky.
  • SolarTep poradí ohledně FVE a vypracují návrh řešení vám na míru.

Jak tedy získat fotovoltaiku na rodinný dům co nejvýhodněji?

Osvědčenou kombinací těchto opatření snížíte náklady na energie:

  • Využitím dotací až 160 000 Kč díky programu Nová zelená úsporám.
  • Financováním bez počáteční investice a bez navýšení.
  • Výběrem společnosti SolarTep, oblíbeného dodavatele fotovoltaiky a tepelných čerpadel v Čechách.

Firma SolarTep je nejoblíbenější dodavatel fotovoltaiky v ČecháchVideo: solartep.cz

Solární ohřev vody – využijte sílu slunce ve svůj prospěch

Pokud se rozhodnete pro pořízení solárního systému pro ohřev vody, můžete získat mnohem víc než několik tisíc korun ročně do rodinného rozpočtu. Solární ohřev vody představuje ekologickou a ekonomicky výhodnou alternativu k tradičním způsobům ohřevu vody. Jeho nesporný benefit spočívá v jeho zdroji – slunečním záření. Proč platit za něco, co je zdarma a dostupné pro všechny?

Foto: solartep.cz

Byla by škoda nevyužít dotace z fondu NZÚ light, dokud ji stát stále poskytuje a jejíž získání firma SolarTep garantuje

Solární systémy zcela nenahradí spotřebu energie, protože slunce není stále k dispozici, ale ve výsledku dokážou ušetřit až 65 % celkové roční energie pro ohřev teplé vody. U fotovoltaického systému odpadají provozní náklady, neboť je zcela bezúdržbový.

Tepelná čerpadla na klíč

Chcete řešit vytápění svého domu chytřejším způsobem? Tepelné čerpadlo je zařízení, které produkuje teplo bez fosilních paliv a je tedy šetrnější k životnímu prostředí. Instalace tepelného čerpadla přispívá k nižší produkci CO2 a pro svůj provoz potřebuje jen menší množství energie. Tepelná čerpadla LG Therma V Split jsou špičková tepelná čerpadla nabitá nejmodernější technologií a elektronikou. Jejich výkon se plynule přizpůsobuje skutečné potřebě domu.

Firma SolarTep ví, co váš dům potřebuje:

  • Tepelná čerpadla nejenže vám poskytují efektivní a udržitelné vytápění vašeho domu, ale také přicházejí s možností jednoduchého financování a bez zálohy.
  • Tepelné čerpadlo vám ušetří až dvě třetiny nákladů na vytápění.
  • Ve společnosti SolarTep se postarají o získání státní dotace NZÚ na tepelné čerpadlo ve výši až 100 000 korun.
  • SolarTep vždy volí ideální výkon tepelného čerpadla na konkrétní objekt tak, aby tepelné čerpadlo fungovalo co nejefektivněji a přinášelo co největší úspory.

Tým odborníků z firmy SolarTep je složen z montérů, instalatérů, revizních a servisních techniků, kteří vám zajišťují kompletní a bezproblémovou instalaci. Komfort a úspora je samozřejmostí.

Foto: solartep.cz

S firmou SolarTep máte jistotu, že vaše tepelné čerpadlo bude instalováno na klíč, a to s nejvyšší profesionalitou

Bytové domy se konečně mohou přestat děsit ročního vyúčtování za energie

Díky rychle se rozvíjejícímu trendu využití solární energie, mají bytové domy možnost významně snížit své náklady na energie. Z nedávného výzkumu společnosti SolarTep vyplynulo, že:

  • průměrná roční spotřeba energie se v bytovém domě o 18 bytech pohybuje kolem 28 MWh,
  • průměrná roční výroba solární elektrárny dosahuje 20,5 MWh,
  • rozdíl v nákupu energie tak činí 7,5 MWh, což představuje značný potenciál pro úspory.

Firma SolarTep realizuje fotovoltaické elektrárny pro družstva nebo SVJ na klíč. Díky investici do solární elektrárny bytové domy mohou minimalizovat každoroční stres z ročního vyúčtování za energie a místo toho začít těžit z vlastního zdroje čisté a obnovitelné energie. S návratností investice odhadovanou na 3,6 roku, je investice do solární elektrárny nejen ekonomicky výhodná, ale také dlouhodobě udržitelná.

Po doručení ročního vyúčtování evidujeme velký nárůst poptávek na instalaci bytových domů. Lze cítit frustraci z obyvatelů bytovek a SVJček, jejichž roční náklady na energie místy vzrostly až o 300 % za období dvou let. Solární elektrárny představují finanční úsporu pro obyvatele bytových domů.
Petr Hladík, jednatel společnosti SolarTep

SolarTep vám zařídí:

  • Poradenství ohledně návratnosti fotovoltaiky včetně návrhu řešení.
  • Veškeré potřebné podklady a povolení.
Foto: solartep.cz

Díky státní dotaci a úsporám se návratnost investice do FVE pohybuje okolo čtyř let

Lokální přístup, světová expertiza – to je firma SolarTep

Ve firmě SolarTep staví na základech dvanáctileté podnikatelské historie. Za tu dobu vychovali řadu profesionálů, kteří jsou připraveni realizovat vaše projekty, a to zejména v Karlovarském, Plzeňském, Ústeckém, Středočeském, Libereckém, Pardubickém a Královéhradeckém kraji.

Jsou vašimi sousedy, kteří jsou vždy na blízku, a to se znalostmi a zkušenostmi globálního formátu. SolarTep je nejoblíbenějším dodavatelem FVE v Čechách a zakládají si na zásadě, že instalují pouze prémiové komponenty a zaručují kvalitní práci od návrhu až po servis. SolarTep představuje kvalitu, na kterou se můžete spolehnout.

SolarTep zvolen jako 3. nejoblíbenější dodavatel FVE a tepelných čerpadel

SolarTep se již dlouhodobě drží na 3. příčce nejlépe hodnocených firem samotnými uživateli z kategorie Prodej a montáž solárních systémů a kolektorů na portálu Firmy.cz.

Firmu mohu doporučit. Komunikace i samotná montáž proběhla velmi rychle. Informace o FVE a možnostech využívání byla výborně vysvětlena, jednatel i technici byli profesionální. S provedením, funkčností i vyřízením dotací jsem velmi spokojen. Stačila jen minimální součinnost, téměř vše zařídili ze SolarTep.
Jiří Borovský
Foto: solartep.cz

SolarTep patří do TOP firem díky své profesionalitě a chytrému financování

TIP: Nenechte se zlákat nejnižšími cenovými nabídkami dodavatelů. Nabídky fotovoltaiky často obsahují méně kvalitní komponenty, které nemusí zajišťovat maximální efektivitu výroby. Také riskujete vyšší poruchovost po uplynutí záruční lhůty a s tím spojené náklady.

Foto: solartep.cz

Firma SolarTep pomohla již stovkám domácností snížit si účet za energie

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované