Hlavní obsah

Svět se nemá dělit na menší kousky. Brexit je smutná záležitost, řekli Enter Shikari na Rock for People

O jejich neobvyklém hudebním stylu, novém albu i naštvání z brexitu hovořili redaktoři Seznamu s kapelou Enter Shikari před jejím vystoupením na Rock for People.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jednou z hlavních hvězd prvního dne festivalu Rock for People byli britší Enter Shikari. Před tím, než z pódia dostali do varu několik tisíc fanoušků, poskytli Seznamu rozhovor o tom, co ovlivňuje jejich hudbu, jaké bude další album i jak jejich koncertování ovlivní blížící se brexit. Hovořili jsme se zpěvákem Rou Reynoldsem a bubeníkem Robem Rolfem.

Článek

Pro Enter Shikari byl letošní Rock for People už čtvrtou zkušeností s tímto festivalem. A fanoušky opět nezklamali. Britská partička opět uvedla publikum do varu mixem rocku, elektroniky, punku a popu. Před koncertem si popovídali s redaktory Seznamu.

Festival Rock for People pokračuje i ve čtvrtek, jehož headlinerem jsou britští matadoři elektronické hudby The Prodigy. V pátek 24. ročník festivalu zakončí dánští heavy metalisté Volbeat či americká nu-metalová formace Skillet, která se na Rock for People vrací po dvou letech.

Reklama

Doporučované