Hlavní obsah

Tady je můj Zlatý míč. Pavel Nedvěd vás provede po stadionu Juventusu i po Skalné

Ukázka z pořadu Moje místa s Pavlem Nedvědem. Premiéru můžete sledovat v pátek 21. září od 20.00 hodin na celoplošné Televizi Seznam.Video: Luděk Mádl, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jsou pozvání, jimž se těžko odolává. Na vskutku exkluzivní návštěvu zákulisí slavného Juventusu Turín vás osobně zve viceprezident klubu Pavel Nedvěd. Spolu s Josefem Masopustem bezpochyby nejlepší český fotbalista všech dob.

Článek

Pokaždé jím proletí vlna mrazivé nostalgie. To když se projde po schodech, které ještě do staré arény Juventusu přiváděly Roberta Baggia, Zinédina Zidaneho či Alessandra Del Piera.

Pavel Nedvěd vysvětluje, že v útrobách nového supermoderního stadionu Juventusu tyhle letité schody ponechali právě na památku oněch starých časů. Ale to už vás svižným krokem vede do vypulírované šatny současného A-týmu, ve které se teď před zápasy převléká i Cristiano Ronaldo.

S letní posilou z Realu Madrid má Pavel Nedvěd jedno společné. Stejně jako slavný Portugalec se může pochlubit tím, že získal Zlatý míč pro nejlepšího hráče kontinentu. I ten vám v muzeu Juventusu přímo na stadionu ukáže a odvypráví jeho příběh.

Pavel Nedvěd patří do nablýskaného světa Juventusu stejně přirozeně jako na své „rodné“ hřiště ve Skalné, jak vystřižené ze seriálu Okresní přebor, kde od stánku voní buřty a místní štamgasti si odnášejí piva s čepicí bohaté pěny. Tady uvidíte Pavlovo dětství, v pořadu o něm promluví také Jan Koller, Pavel Kuka, ale i brazilský mistr světa Cafú.

Celý pořad Moje místa s Pavlem Nedvědem uvidíte v premiéře v pátek 21. září od 20.00 hodin na celoplošné Televizi Seznam. A malou ochutnávku v úvodním videu.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Sledujte Seznam Zprávy i na

Reklama

Související témata:

Doporučované