Hlavní obsah

Tak vypadá týden v životě nákupčího z Bukova: Návrat k přírodě

Foto: Kamil Kašpárek / Week of life

Syn Kamila Kašpárka.

Reklama

Prázdniny jsou v plném proudu. Třetí týden Česku přinesl úspěchy českých tenistek ve Wimbledonu nebo odstartování Apollo 11 na Žižkově v Praze. Svůj týden zachytil fotograficky také Kamil Kašpárek.

Článek

Přinášíme vám další díl z projektu Week of Life, jehož smyslem je dlouhodobé budování světové kroniky lidstva. Lidé v něm mapují den po dni, co zažívají v reálném životě.

Kamil Kašpárek je nákupčí z Bukova na Vysočině a v projektu Week of Life to je jeden z nejvýraznějších členů. Jeho fotografické vidění je výjimečné a kromě hlavního povolání je zcela logicky také vyhledávaným svatebním fotografem. Ve svých 189 týdnech dokumentuje život své rodiny už devět let a postupně zaznamenal kromě běžného života také narození všech svých tří synů.

Tento týden označil Kamil Kašpárek jako „běžný život nákupčího z Vysočiny“. Pokud ale žijete ve městě a zažíváte každodenní shon, budete mít možná pocit, že ho Kašpárkovi tráví na nějaké zážitkové dovolené na téma návratu k přírodě. Právě proto se ale rodina před pár lety z města na venkov přestěhovala, aby s tímto pocitem žila.

Jak se jim to daří, je z celého týdne dobře patrné a také je zřejmé, že jsou na dobré cestě. Ne že by všechno bylo snadné a idylické, ono za každou pohodou samozřejmě stojí kus poctivé práce a úsilí. Každopádně je vidět, že Kašpárkovým se plnění jejich životního snu velmi daří a jsou v nádherné pohodě.

Pondělí 15. července

Foto: Week of Life

Takové bylo pondělí 15. července.

+5

Úterý 16. července

Foto: Week of Life

Takové bylo úterý 16. července.

+5

Středa 17. července

Foto: Week of Life

Taková byla středa 17. července.

+5

Čtvrtek 18. července

Foto: Week of Life

Takový byl čtvrtek 18. července.

+5

Pátek 19. července

Foto: Week of Life

Takový byl pátek 19. července.

+5

Sobota 20. července

Foto: Week of Life

Taková byla sobota 20. července.

+5

Neděle 21. července

Foto: Week of Life

Taková byla neděle 21. července.

+5

Reklama

Související témata:

Doporučované