Hlavní obsah

Tenista Murray si kvůli fotbalu dobíral svého argentinského kolegu, ten mu „ukázal prostředníček“

Foto: Instagram.com

Krajané argentinských fotbalistů se těšili na podstatně lepší výkon týmu okolo Lionela Messiho.

Reklama

Britský tenista Andy Murray využil zaváhání fotbalové Argentiny, která prohrála s Chorvatskem 0:3, aby popíchl své argentinské tenisové kolegy.

Článek

Tým okolo kapitána Lionela Messiho po úvodní remíze na turnaji s Islandem 1:1 prohrál s Chorvatskem 0:3. Úřadující vicemistři světa si tak zahrávají s postupem do vyřazovací části turnaje.

Snažení svých krajanů sledují přímo v dějišti turnaje také argentinští tenisté Juan Monaco, Diego Schwartzman a Juan Ignacio Chela.

A právě na tuto fotografii reagoval Andy Murray. „Jste šťastní, že jste cestovali takovou dálku, abyste viděli tenhle zápas?“ rýpnul si Brit.

Bývalá světová jednička svou poznámkou pobavila většinu fanoušků, ale Juan Monaco tolik pochopení neměl a reagoval na Murrayho zdviženým prostředníčkem.

Ostatně frustraci Monaca se nemůžeme divit, protože Argentinci dostali na MS větší příděl naposledy od Československa na turnaji v roce 1958.

Andy Murray se může s Diegem Schwartzmanem potkat na kurtu během třetího letošního grandslamového turnaje. Zcela jistě by šlo o pikantní souboj.

Reklama

Doporučované