Hlavní obsah

Tereza Křivánková: Přípravy na Miss Earth jsou náročnější, než jsem čekala

Tereza Křivánková se připravuje na Miss Earth 2018.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Ne vždy musíte být první, abyste byli úspěšní. To platí nejen v soutěžích pěveckých, ale i modelingových. A právě to je případ 2. vicemiss 2018 Terezy Křivánkové.

Článek

Ta prozradila, co se v jejím životě změnilo po úspěchu v České Miss: „Nemůžu říct, že se něco změnilo, protože já jsem se věnovala modelingu už před soutěží, ale hlavně ve světě. Teď po České Miss se mi otevírají dveře i u českých designérů a vidím, že mají větší zájem a chtěli by navázat spolupráci,” prozradila Tereza.

Třetí vítězný stupínek s sebou, kromě cen, přinesl i účast na Miss Earth - třetí největší mezinárodní soutěži krásy. „Já vlastně odlétám 6. října na Filipíny a právě ty přípravy jsou větší a náročnější, než jsme čekali. Čekají mě různá focení, natáčeli jsme ‚eko video’. Je toho opravdu hodně,” prozradila.

Kromě materiálů, které bude muset Tereza zaslat na soutěž předem, se ale připravuje i na komunikaci v angličtině. Běžná konverzace jí totiž sice problém nedělá, ale na soutěži musí zvládat konkrétní témata: „Snažím se doma kouknout na slovní zásobu týkající se ekologie, protože Miss Earth, na kterou jedu, je na toto téma zaměřená, a nechci, aby se stalo, že bych něčemu nerozuměla.”

Co však miss neplánuje, jsou změny vzhledu. Kromě jemného zesvětlení vlasů, které jí doporučili v modelingové agentuře, se brání jakýmkoliv větším úpravám: „Na sobě bych nic neměnila, ale je pravda, že světové soutěže jsou hodně o tom, že ty holky mají hromadu plastik. A já možná budu jedna z mála, která nebude mít upraveného nic.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované