Hlavní obsah

Trafika se Stuchlíkovou a Kordovským: Jídelníček boháčů a nadživotní Šlachta

Foto: Seznam Zprávy

Přísná politická reportérka a přísný podcaster – komu se častěji zdá o leguánech?

Reklama

Článek

Novináři a autoři podcastů Seznam Zpráv Lucie Stuchlíková a Jan Kordovský byli hosty dalšího dílu podcastu Trafika, ve kterém každou neděli zjišťujeme, jak tenká je hranice mezi vážnými, bizarními a zcela smyšlenými událostmi uplynulého týdne.

Předseda sněmovny Radek Vondráček jako advokát vymáhal pro lichváře dluhy. V normální zemi by to byla bizarní zpráva, tady je to jen další z mnoha kauz a kauziček. „Je to závažná zpráva a nic se nestane,“ poznamenává suše Lucie Stuchlíková. Takže je také možná jedno, že jsme se zamotali do výše částek, které pilný právník v rámci svého melouchu vymáhal.

Ale samozřejmě se i tento týden v Trafice objevily skutečně bizarní zprávy. „Poslední dobou se mi až moc často zdá o tom, jak Jeff Bezos jedl leguána,“ říká Jan Kordovský v reakci na otázku, zda tisíce lidí skutečně podepsaly petici žádající majitele Amazonu, aby koupil a snědl Monu Lisu - vzhledem k tomu, že historka s leguánem je pravdivá, je v oblasti miliardářových gastro preferencí možné ledasco.

Poslechněte si předchozí díl Trafiky

Podivností se ovšem sešlo více, a tak došlo i na bouřlivé diskuse o státním výprodeji zubní pasty, sexuálních praktikách superhrdinů nebo sochách Roberta Šlachty v nadživotní velikosti. A pokud by vás z toho při poslechu přepadal splín, vězte, že se dočkáte i zachráněného koťátka.

Vyhrála v mediálním kvízu zkušená politická novinářka, nebo podcaster, který sjíždí celý den Twitter? To se dozvíte v novém díle Trafiky. Poslechněte si ho v přehrávači v úvodu článku a na další díl se těšte opět příští neděli.

Trafika

Konstantin Sulimenko a jeho hosté se v zábavném kvízu ohlíží za důležitými i bizarními událostmi uplynulého týdne.

Poslouchejte každou neděli na Podcasty.cz, na Rádiu Expres FM a Seznam Zprávách a také ve všech podcastových aplikacích.

Co máme zlepšit? Jaký díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované