Hlavní obsah

Trafika s Filipem Titlbachem a Bé Hà Nguyen: Odložte brčka a svažte Klause

Foto: Deník N a Instagram @beha_nguyen, Seznam Zprávy

Jak by řešil odchod hosta z rozhovoru moderátor Filip Titlbach? A co influencerku Bé Hà Nguyen přitahuje na kryptoměnách?

Reklama

Článek

Influencerka Bé Hà Nguyen a novinář Deníku N Filip Titlbach byli hosty dalšího dílu podcastu Trafika, ve kterém každou neděli zjišťujeme, jak tenká je hranice mezi vážnými, bizarními a zcela smyšlenými událostmi uplynulého týdne.

V novém díle samozřejmě nemůže chybět nejzásadnější zpráva týdne – Václav Klaus poprvé nakupoval v Kauflandu a nebyla to pro něj zrovna příjemná zkušenost. „Bylo to velké zklamání Institutu Václava Klause,“ přikyvuje Filip Titlbach na otázku, proč je podle exprezidenta tento řetězec supermarketů šílený.

A když už přišla řeč na bývalého prezidenta, rozebrali jsme i jeho rozhovor pro Český rozhlas, lépe řečeno útěk z něj. Co má moderátor udělat, když takový host odchází? „Já bych ho svázala,“ říká nevzrušeně Bé Hà Nguyen, která má na rozdíl od veřejnoprávních médiích větší prostor k moderátorské kreativitě.

Mluvili jsme také o zahraničním dění, například o nepěkných nových zákazech na videochatech platformy WeChat. „Jak tě vůbec napadne jako regulační úřad zakázat takovouto věc?“ ptá se Titlbach potom, co neuhodl správnou odpověď. Jako čínský cenzor by asi pracovat nemohl. A řešilo se toho samozřejmě mnohem víc – názory Marie Benešové na znásilnění, uznávání očkovacích certifikátů z Lichtenštejnska, pokrokové zákony Salvadoru, útoky cikád nebo nová písmena v ruské azbuce.

Vyhrál v mediálním kvízu novinář zocelený politickými debatami, nebo influencerka zběhlá v zákoutích TikToku a Instagramu? To se dozvíte v novém díle Trafiky. Poslechněte si ho v přehrávači v úvodu článku.

Trafika

Konstantin Sulimenko a jeho hosté se v zábavném kvízu ohlíží za důležitými i bizarními událostmi uplynulého týdne.

Poslouchejte každou neděli na Podcasty.cz, na Rádiu Expres FM a Seznam Zprávách a také ve všech podcastových aplikacích.

Co máme zlepšit? Jaký díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované