Hlavní obsah

Trendy líčení na léto? Vrací se modrá barva i svěží lesklé rty. Podívejte se, jak make-up vytvoří profesionálka

Jaké jsou trendy líčení na léto?Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Léto se pomalu blíží a spolu s tím i čas na inspiraci, jak se v horkých dnech nalíčit.

Článek

Spousta barev, lehký make-up a svěží lesklé rty. Jaro a nadcházející léto hlásí také návrat jednoho velkého hitu osmdesátých let - modré barvy.

„Všechno, co má odstíny modré, laguny, taková ta modrozelená, se vrátilo. I když se toho ženy hodně bojí. Ono stačí zakomponovat modrou barvu třeba v lince nebo v něčem takovém,“ říká vizážistka Barbora Nevická.

Pokud se chcete vyhnout klasickému osmdesátkovému retro looku, vynechejte rtěnku a opatrně nakládejte i s tvářenkou. Neměli byste ale ani zapomenout se o pleť řádně starat. Odměnou by vám měl být dokonale sjednocený make-up.

Vizážistky jsme se také zeptali, co by každé ženě nemělo v kabelce chybět, aby byla krásná, i když jsou venku vedra. „Z hlediska trvanlivosti určitě fixátor make-upu. Fixační sprej, který vám opravdu udrží make-up celý den krásný, případně nějaké odsávací ubrousky. Hlavně zase nevrstvit líčidla, protože to nikdy neprospívá,“ uzavírá beauty lektorka.

Chybu neděláme jen tehdy, když líčidla hodně vrstvíme. Pozor i na správný odstín make-upu nebo naopak snahu zavděčit se aktuálním trendům.

Chcete se podívat, jak trendy letního líčení vytvoří profesionálka? Podívejte se na video v úvodu článku.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:
Letní trendy

Doporučované