Hlavní obsah

V divadle Hybernia s Jiřím Kornem. Podívejte se do zákulisí muzikálu Doktor Ox

Jiří Korn hraje v novém muzikálu hlavní roli – psychopata Doktora Oxe.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Jiří Korn se v novém muzikálu Doktor Ox mění na mocichtivého psychopata, který chce prostřednictvím svého vynálezu masově ovládnout lidskou mysl.

Článek

Magazín Slavní se s Jiřím Kornem podíval do zákulisí muzikálu – a pražského divadla Hybernia. V reportáži, kterou najdete v úvodním videu, se můžete podívat na jeviště, do skladu rekvizit i na takzvaná propadla. Nejen z vrchu, ale i dovnitř. A vypravili jsme se i pod jeviště. „A vzadu za jevištěm je ještě inspice, která všechno řídí technicky – ovládá koš k balonu, kterým Doktor Ox létá, i jiné pohyblivé rekvizity,” ukazuje Jiří Korn.

Jeho doktor Ox je na začátku představení fajn dědeček, během příběhu se ale něco změní. „Pak se z něj stane odporný narcis, bezohledný parchant, který myslí jenom na sebe,” popisuje postavu Jiří Korn.

Od záporáka Doktora Oxe jsme se s Jiřím Kornem dostali také k Tháliím. Kromě té za Bídníky dostal letos i Thálii za celoživotní mistrovství. Zajímalo nás, jestli si na to nepřipadá mladý. Co Jiří Korn odpověděl a jestli má ještě trému, prozradil v reportáži.

Reportáž je součástí magazínu Slavní, který můžete sledovat každou neděli ve 21 hodin na Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované