Hlavní obsah

Ve škole mě šikanovali kvůli hudbě, říká mladá zpěvačka Adéla Částková

Zpěvačka Adéla Částková ve studiu Slavných.Video: Dominika Nováková

 

Reklama

Říká se jí kometa na hudebním poli nebo druhá Ewa Farna. Adéla Částková účinkuje v muzikálu a plánuje sólovou dráhu, ve škole ji ve zpěvu ale moc nepodporovali.

Článek

Je jí 15 let a už musela přestoupit na jiné gymnázium. Na tom původním to učitelé nechtěli pochopit. „Začala jsem se svým prvním muzikálem a nemohla jsem do školy chodit pořád. Ale i přesto, že jsem měla dobré známky, tak někteří učitelé nemohli vystát, že se dá zpívat a zároveň se dobře učit,” říká Adéla Částková. Proto přestoupila na nové gymnázium a tam už je všechno v pořádku.

Hudbě se věnuje už od šesti let, poslední tři roky opravdu naplno. Přirovnávání k Ewě Farne nemá moc ráda. „Myslím, že jsme si podobné jenom tím, že jsme obě začaly kariéru ve stejném věku, ale jinak se s ní úplně neztotožňuji a chtěla bych si jít svojí cestou,” míní Částková.

Začala v muzikálech, ale chtěla by se vrhnout na sólovou dráhu, chystá změnu image, nové písničky, trochu jiný styl. „Ty moje předchozí písničky byly každá jiná, trochu jsem se hledala. Ale už jsem se našla a pracuji na nové RnB písničce, bude to trochu změna,” říká zpěvačka.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované