Hlavní obsah

Video: Řidič nevydržel čekání a zničil zbrusu nový tramvajový travnatý pás

Video zachytilo řidiče offroadu, který zdevastoval nový tramvajový pás s travnatou plochou.Video: Policie ČR

 

Reklama

Řidič v Brně nevydržel čekání v dlouhé koloně a rozhodl se přejet do protisměru přes nově zrekonstruovaný tramvajový pás s travnatou plochou. Ovšem uvázl v něm. Incident zachytila kamera projíždějící tramvaje.

Článek

„Zřejmě nervy na pochodu měl řidič v brněnských Nových sadech. Očividně hustý provoz ho totiž přiměl provést bláhový čin, který ho nakonec vyjde pěkně draho,“ uvedl mluvčí brněnské policie Petr Vala. „Pošetilý šofér se totiž rozhodl, že si čekání v koloně zkrátí. S terénním vozem se tak chtěl otočit do protisměru, jenomže v cestě mu stál čerstvě zrekonstruovaný tramvajový pás s travnatou plochou. Na něm pak navíc s offroadem nečekaně zapadl. Vyjet se mu povedlo až po několika marných pokusech a z místa navíc pohotově ujel.“

Řidič tak má podle policie nyní na svědomí více než padesátitisícovou škodu, a to především na poničeném travnatém koberci a pod ním uloženém zavlažovacím zařízení. Policistům se podařilo majitele vozu vypátrat. Klíčovou roli při hledání sehráli především duchapřítomní svědci a zajištěný kamerový záznam z tramvaje.

Reklama

Související témata:
Pásy

Doporučované