Hlavní obsah

Výzva pro fotbalové fanoušky: Trápí vás něco na stadionech? Ptejte se Dušana Svobody

Foto: Profimedia.cz

Dušan Svoboda je předsedou Ligové fotbalové asociace, která nejvyšší fotbalovou soutěž v Česku řídí.

Reklama

Fandíte některému z klubů české fotbalové Fortuna ligy? Vadí vám například něco na distribuci lístků nebo organizaci zápasů? Něco vás trápí nebo něčemu nerozumíte? Zeptejte se, proč to tak je, toho nejpovolanějšího. Vaše dotazy zodpoví Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace, tedy sdružení klubů, jež nejvyšší českou fotbalovou soutěž organizuje.

Článek

Pokud se Dušana Svobody chcete zeptat na cokoli, co souvisí se životem a zkušenostmi fotbalového fanouška, položte prosím svůj dotaz prostřednictvím naší videoaplikace. Odkaz na její stažení najdete pod tímto článkem, na červeném podkladu tam objevíte nápis Chci nahrát videonázor.

Uzávěrka vašich videodotazů je ve čtvrtek 11. dubna ve 12 hodin. Dušan Svoboda přislíbil, že fanouškovské dotazy zodpoví pro pořad Jiná liga, který budeme věnovat právě vám, fanouškům. A odvysíláme ho v sobotu 27. dubna.

Využijte příležitosti a pokládejte prosím dotazy, které přímo souvisí se životem fanouška. Mohou se týkat termínové listiny, distribuce vstupenek, organizace zápasů přímo na stadionu, zkušeností s pořadatelskou službou či policií, možností občerstvení na stadionech či s jejich zázemím a sociálním zařízením, s bezpečností na stadionech a v jejich okolí…

Obecnější dotazy ohledně herního systému ligy, videorozhodčích, důvěryhodnosti soutěže a podobně prosím nechme na jiné příležitosti, tentokrát se chceme opravdu věnovat v první řadě životu fanoušků, tak se toho držte, děkujeme.

Asi netřeba zdůrazňovat, že pracovat budeme výhradně s dotazy položenými slušnou formou. Už víte, na co se Dušana Svobody chcete zeptat? Tak prosím, položte svůj dotaz.

Reklama

Související témata:

Doporučované