Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Máte padáka, na odstupné zapomeňte! Jak koronavirus převrátil život nám všem

Záhady Josefa Klímy z 26. 3. 2020: Máte padáka, na odstupné zapomeňte! Morálka v době koronaviru. Právě podepisuji výpovědi a končíme – jak koronavirus převrátil život vzhůru nohama.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

Gita, Lukáš a Bára ještě donedávna pracovali pro pražskou restauraci Klub cestovatelů. Tento podnik se nachází na tzv. dobré adrese v samém centru Prahy, na Masarykově nábřeží kousek od Národního divadla, a specializuje se na exotickou kuchyni. O hosty neměl nikdy nouzi právě proto, že leží na hlavním turistickém tahu.

„Když mi někdo zavolá a řekne, že jsem ze dne na den bez práce, ještě v takovéto situaci, tak to mi přijde, že si mě neváží. Že jsem tam byl pro něj nic,“ říká roztrpčeně kuchař Lukáš. Jaká je morálka v době koronaviru? Podívejte se v reportáži Marcely Sobotkové a Petry Majerové.

Jak koronavirus převrátil život nám všem. Tři portréty představují v nové životní situaci prezidenta České stomatologické komory Romana Šmuclera, rektora ČVUT Vojtěcha Petráška a bezdomovce Jiřího Ciganíka. Životní příběhy zmapoval Josefa Klíma.

Součástí pořadu Záhady Josefa Klímy je tradičně i glosa. Tentokrát zamyšlení od Davida Ondráčky a Petry Procházkové o koronaviru.

Záhady Josefa Klímy vysílá Televize Seznam v premiéře každý čtvrtek od 21:00. Archiv pořadu najdete zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované